Terug

Corega

Filters

Corega

Het merk Corega richt zich op het realiseren van hoogwaardige producten voor de verzorging van gebitsprothesen. Het assortiment Corega producten wordt geproduceerd door GlaxoSmithKline (GSK). Dit is een op onderzoek gebaseerde farmaceutische onderneming die zich toelegt op het ontdekken en ontwikkelen van onder meer nieuwe producten voor de gezondheidszorg van mensen wereldwijd.

 

Corega kleefpasta

Eén van de belangrijkste producten van Corega zijn de kleefcrèmes voor tandprothesen. De Corega kleefpasta zorgt voor een stevige hechting tussen de prothese en het tandvlees, waardoor de prothese veilig en comfortabel blijft zitten. Corega kleefpasta’s zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder smaakloze en geurloze varianten, evenals varianten die extra grip bieden.

Naast kleefcrèmes biedt Corega ook andere producten aan voor de verzorging van tandprothesen. Zo heeft het merk bijvoorbeeld Corega reinigingstabletten, die tandprothesen grondig reinigen en desinfecteren. Ook heeft Corega onder meer een gebitsborstel speciaal ontworpen voor het reinigen van tandprothesen.

 

Corega voor de verzorging van gebitsprothesen

Een ander belangrijk kenmerk van Corega is de focus op wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Het merk investeert veel in onderzoek naar nieuwe producten en technologieën voor de verzorging van tandprothesen. Zo heeft Corega bijvoorbeeld de gepatenteerde MicroClean formule ontwikkeld, die zorgt voor een grondige reiniging van tandprothesen. De medewerkers van Corega vinden het belangrijk om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren door ervoor te zorgen dat mensen in goede gezondheid meer kunnen doen in hun leven. Dit merk je aan de producten die zij ontwikkeld hebben.

Al met al is Corega een betrouwbaar merk te noemen dat zich met name richt op de verzorging van gebitsprothesen. Dankzij de hoogwaardige producten en het wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling, kunnen mensen die afhankelijk zijn van een gebitsprothese vertrouwen op Corega voor een goede en veilige verzorging. Dankzij de Corega producten kun je zelfverzekerd en comfortabel door het leven gaan met een gebitsprothese.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5224 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »