0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Dentaid Xeros

  Dentaid Xeros is een onderdeel van Dentaid. Dentaid heeft als missie om de mondgezondheid van iedereen te verbeteren door middel van educatie, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten. Dentaid werkt samen met professionals over de hele wereld en heeft zelfs een eigen DENTAID Research Center. Dat laat zien hoe serieus ze hun mis Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  12 Producten

  Dentaid Xeros is een onderdeel van Dentaid. Dentaid heeft als missie om de mondgezondheid van iedereen te verbeteren door middel van educatie, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten. Dentaid werkt samen met professionals over de hele wereld en heeft zelfs een eigen DENTAID Research Center. Dat laat zien hoe serieus ze hun missie nemen.

  Zorg goed voor je gebit

  Je mondgezondheid kan invloed hebben op je dagelijks functioneren. Daarmee is het erg belangrijk om goed voor je gebit te zorgen, zodat je lekker kunt blijven drinken, eten, slapen, praten en lachen. Je mond is een onderdeel van het menselijk lichaam. Het wordt steeds duidelijker dat er een verband is tussen de algemene gezondheid en de mondgezondheid. Onderzoekers tonen dat steeds regelmatiger aan. Dat betekent dus dat je goed voor je gehele gebit moet zorgen.

  Dentaid wil bijdragen aan een goede mondgezondheid met kwalitatief hoogwaardige producten. Tegelijkertijd wil Dentaid mensen bewuster maken van het belang van een goede mondgezondheid. Dentaid ontwikkelt producten op basis van wetenschappelijk onderzoek en deze Dentaid producten worden steeds vaker gebruikt door zowel tandartsen en apothekers als consumenten.

  Dentaid Xeros tegen droge mond klachten

  Heb jij vaak last van een droge mond en zou je daar graag wat aan willen doen? Dan zijn de Dentaid Xeros producten een aanrader om te gaan gebruiken. Dentaid Xeros heeft een aantal kenmerken waarom het aangeraden wordt bij een droge mond:

  • Hydrateert en verzorgt de mondholte.
  • Geeft direct verlichting.
  • Stimuleert de speekselproductie.
  • Verlicht droge mond klachten.
  • Bevat geen alcohol of irriterende bestanddelen.
  • Ter voorkoming van ontstoken tandvlees (gingivitis).
  • Zorgt ervoor dat je slijmvlies niet wordt aangetast.
  • Heeft een wetenschappelijk bewezen effect.

  Dentaid Xeros bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl vinden we het belangrijk dat we een breed assortiment aan producten hebben, zodat we je ook kunnen helpen bij droge mond klachten. Daarom hebben een aantal Dentaid Xeros producten in ons assortiment zitten.

  Gebruik dagelijks Dentaid Xeros om je mond goed te hydrateren. De speekselproductie wordt gestimuleerd en je merkt al snel dat je droge mond klachten verminderen. Tegelijkertijd is je gebit beschermd tegen tandvleesirritaties en is je tandglazuur extra beschermd.