0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Evisense Pro

  Evisense Pro staat bekend om producten die je helpen en verlichting bieden wanneer je last hebt van aften of wondjes aan het mondslijmvlies. De Evisense Pro aften gel is gemakkelijk aan te brengen en geeft je direct een verlichtend gevoel. Wat zijn aften? Aften zijn kleine, pijnlijke zweertjes die zich kunnen vormen aan de binnenkant van je mond. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  2 Producten

  Evisense Pro staat bekend om producten die je helpen en verlichting bieden wanneer je last hebt van aften of wondjes aan het mondslijmvlies. De Evisense Pro aften gel is gemakkelijk aan te brengen en geeft je direct een verlichtend gevoel.

  Wat zijn aften?

  Aften zijn kleine, pijnlijke zweertjes die zich kunnen vormen aan de binnenkant van je mond. Ze komen vaak voor en kunnen bijna overal in de mond voorkomen, inclusief op het tandvlees, de tong, het gehemelte en de binnenkant van de wangen.

  Welke eigenschappen hebben aften?

  Aften worden gekenmerkt door kleine, ronde of ovale zweertjes met een wit of geelachtig centrum en een rode rand eromheen. Ze kunnen erg pijnlijk zijn, vooral bij contact met voedsel of bij het spreken.

  Hoewel de exacte oorzaak van aften niet volledig begrepen is, zijn er verschillende factoren die bijdragen aan hun ontstaan. Deze omvatten onder andere letsel aan het mondslijmvlies (bijvoorbeeld door het bijten van de wang), stress, voedselallergieën of -gevoeligheden, hormonale schommelingen en genetische aanleg.

  Wat kun je doen tegen aften?

  In de meeste gevallen verdwijnen aften vanzelf zonder behandeling. Maar als ze erg pijnlijk zijn of lang aanhouden, kan Evisense Pro aften gel helpen om de pijn te verlichten en het genezingsproces te versnellen.

  Het voorkomen van aften kan moeilijk zijn, omdat de oorzaken variabel kunnen zijn. Het vermijden van voedsel of dranken die je mond kunnen irriteren, zoals zuur voedsel, kan helpen. Het verminderen van stress en het handhaven van een gezonde levensstijl dragen ook bij aan het voorkomen van aften.

  Meestal zijn aften onschuldig en verdwijnen ze vanzelf. Wanneer je regelmatig last hebt van grote aften, als ze niet genezen na enkele weken, als ze gepaard gaan met koorts, of als je andere zorgwekkende symptomen ervaart, is het verstandig om je huisarts of tandarts te raadplegen, omdat dit mogelijk kan wijzen op een onderliggend gezondheidsprobleem.