0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Parodontax

  Parodontax is een bekend merk tandheelkundige producten dat gespecialiseerd is in producten voor mondverzorging, met name tandpasta. Het staat vooral bekend om zijn tandpasta's die zijn ontwikkeld om tandvleesproblemen te helpen voorkomen en behandelen, zoals bloedend tandvlees en tandvleesontsteking. Dagelijks poetsen met Parodontax draagt bij aan Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  77 Producten

  Parodontax is een bekend merk tandheelkundige producten dat gespecialiseerd is in producten voor mondverzorging, met name tandpasta. Het staat vooral bekend om zijn tandpasta's die zijn ontwikkeld om tandvleesproblemen te helpen voorkomen en behandelen, zoals bloedend tandvlees en tandvleesontsteking. Dagelijks poetsen met Parodontax draagt bij aan een gezond en sterk gebit.

  Wat is kenmerkend voor het merk Parodontax?

  • Tandvleesgezondheid: Parodontax-producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren en tandvleesaandoeningen te behandelen. Ze bevatten actieve ingrediënten die helpen bij het verminderen van tandplak, het bestrijden van bacteriën en het versterken van het tandvlees.
  • Natriumbicarbonaat: Een van de opvallende ingrediënten in Parodontax-tandpasta's is natriumbicarbonaat. Dit ingrediënt helpt bij het verwijderen van tandplak en het verfrissen van de adem.
  • Verscheidenheid aan producten: Parodontax biedt verschillende varianten van tandpasta's om aan de specifieke behoeften van individuele gebruikers te voldoen. Deze omvatten tandpasta's voor gevoelige tanden, extra frisheid en whitening, naast de standaard tandvleesverzorgingsformules.
  • Klinisch getest: Parodontax heeft vaak de resultaten van klinische studies en onderzoeken gebruikt om de effectiviteit van zijn producten te benadrukken, met name op het gebied van het verminderen van tandvleesproblemen.
  • Oorsprong: Parodontax is een merk van de wereldwijde farmaceutische en consumentengoederenfabrikant GlaxoSmithKline (GSK), die bekend staat om zijn focus op gezondheidsproducten.

  Raadpleeg op tijd je tandarts bij aanhoudende klachten

  Mensen met gevoelige tanden, tandvleesproblemen of die op zoek zijn naar effectieve mondverzorgingsproducten, kunnen Parodontax tandpasta overwegen als een optie om hun mondgezondheid te verbeteren. Het is echter altijd raadzaam om je tandarts te raadplegen voor persoonlijk advies over de beste mondverzorgingsproducten en -praktijken voor jouw specifieke behoeften.

  Je kunt ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice om meer informatie te krijgen over Parodontax en de bijbehorende producten. Wij zijn te bereiken via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons. Zorg goed voor je gebit én voor je lichaam en ga voor een gezonde levensstijl.