0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Parodontax

  Parodontax is een bekend merk tandheelkundige producten dat gespecialiseerd is in producten voor mondverzorging. Het staat vooral bekend om zijn tandpasta's die zijn ontwikkeld om tandvleesproblemen te helpen voorkomen en behandelen, zoals bloedend tandvlees en tandvleesontsteking. Wat is Parodontax? Parodontax is een bekend merk van mondverzorgi Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  82 Producten

  Parodontax is een bekend merk tandheelkundige producten dat gespecialiseerd is in producten voor mondverzorging. Het staat vooral bekend om zijn tandpasta's die zijn ontwikkeld om tandvleesproblemen te helpen voorkomen en behandelen, zoals bloedend tandvlees en tandvleesontsteking.

  Wat is Parodontax?

  Parodontax is een bekend merk van mondverzorgingsproducten, gespecialiseerd in tandpasta die helpt bij het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen zoals bloedend tandvlees en tandvleesontsteking. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door het leveren van effectieve oplossingen voor mondgezondheid, vooral gericht op het behoud van gezond tandvlees. Dagelijks poetsen met Parodontax draagt bij aan een gezond en sterk gebit. Parodontax gebruikt vaak de resultaten van klinische studies en onderzoeken om de effectiviteit van zijn producten te benadrukken, met name op het gebied van het verminderen van tandvleesproblemen.

  Parodontax ingrediënten

  Parodontax tandpasta is speciaal samengesteld om tandvleesproblemen te helpen voorkomen en behandelen. De belangrijkste ingrediënten zijn natriumbicarbonaat, natriumfluoride, antibacteriële stoffen, natriumlaurylsulfaat, plantaardige extracten, hydraterende en bindende stoffen, en silica. Natriumbicarbonaat verwijdert tandplak en verfrist de adem, terwijl natriumfluoride het tandglazuur versterkt en gaatjes voorkomt. Antibacteriële stoffen bestrijden schadelijke bacteriën die tandvleesontstekingen veroorzaken. Natriumlaurylsulfaat helpt de tandpasta goed te verspreiden, en plantaardige extracten zoals kamille en echinacea kalmeren en versterken het tandvlees. Hydraterende stoffen zoals glycerine en sorbitol houden de tandpasta vochtig, terwijl silica de tanden polijst zonder het glazuur te beschadigen. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een effectieve reiniging, versterking van het tandglazuur, bestrijding van bacteriën en een frisse adem, wat bijdraagt aan een gezonde mond en sterk tandvlees. Parodontax is een uitstekende keuze voor mensen met gevoelige tanden of tandvleesproblemen en kan helpen bij het verbeteren van de algehele mondgezondheid.

  Door de focus op het gebruik van deze ingrediënten heeft de tandpasta van Parodontax geen zoete maar juist een beetje een zoutige smaak. De meeste mensen moeten hier even aan wennen. Het zal je ook opvallen dat de Parodontax tandpasta wat dichter en meer korrelig lijkt dan bijvoorbeeld Vitis tandpasta en GUM tandpasta

  Hoe werkt Parodontax tandpasta?

  Parodontax-tandpasta werkt door een combinatie van actieve ingrediënten die samenwerken om de mondgezondheid te verbeteren. Natriumbicarbonaat, een mild schuurmiddel, helpt effectief tandplak te verwijderen. Door het verlagen van de zuurgraad in de mond, creëert het een omgeving waarin schadelijke bacteriën minder goed kunnen gedijen. Daarnaast helpen antibacteriële stoffen om de bacteriegroei onder controle te houden, wat helpt bij het verminderen van tandvleesontstekingen.

  Parodontax tegen ontstoken tandvlees

  Parodontax-producten zijn speciaal ontwikkeld om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren en tandvleesproblemen te behandelen. Ze bevatten actieve ingrediënten die helpen bij het verminderen van tandplak, het bestrijden van bacteriën en het versterken van het tandvlees.

  Mensen met gevoelige tanden, tandvleesproblemen of die op zoek zijn naar effectieve mondverzorgingsproducten, kunnen Parodontax tandpasta overwegen als een optie om hun mondgezondheid te verbeteren. Het is echter altijd raadzaam om je tandarts te raadplegen voor persoonlijk advies over de beste mondverzorgingsproducten en -praktijken voor jouw specifieke behoeften.

  Parodontax kopen?

  Je kunt ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] om meer informatie te krijgen over Parodontax tandpasta en wat je nog meer kan doen voor de gezondheid van je tanden en tandvlees. Je kan bijvoorbeeld je handtandenborstel vervangen door een elektrische tandenborstel of ragers, tandenstokers of floss gebruiken. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons. We helpen je graag!