0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Philips Sonicare

  Philips is een zeer bekend merk. Bij dit bedrijf wordt gestreefd naar verbetering van de gezondheid en het welzijn van mensen door middel van nuttige vernieuwingen. Eén van de overtuigingen van Philips is dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. Daar zet het bedrijf zich voor in. Philips Sonicare is een van de submerken van Philips Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  15 Producten

  Philips is een zeer bekend merk. Bij dit bedrijf wordt gestreefd naar verbetering van de gezondheid en het welzijn van mensen door middel van nuttige vernieuwingen. Eén van de overtuigingen van Philips is dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. Daar zet het bedrijf zich voor in. Philips Sonicare is een van de submerken van Philips en staat bekend om de elektrische tandenborstel en opzetstukjes.

   

  Poets vlot met de Philips Sonicare elektrische tandenborstel

  Bij Philips staat een goede mondverzorging hoog in het vaandel. Zij zijn ervan overtuigd dat een sonische tandenborstel bijdraagt aan je mondverzorging. Daarom is het submerk Philips Sonicare op de markt verschenen. De opzetborstels op de Philips Sonicare elektrische tandenborstels bewegen maar liefst tot 62.000 keer per minuut. Dat betekent dat je in 2 minuten meer bewegingen met deze Philips elektrische tandenborstel hebt gemaakt dan met een gewone handtandenborstel. Dit laat meteen zien wat een meerwaarde de Philips Sonicare tandenborstels hebben.

   

  Het fijne aan de Philips Sonicare elektrische tandenborstel is het gemakkelijke en prettige kliksysteem. Het verwisselen van de Philips Sonicare opzetborstel gaat hierdoor heel snel. Je zet de Philips opzetborstel er eenvoudig op vast en je haalt ‘m er net zo gemakkelijk weer vanaf om de Philips Sonicare opzetborstel schoon te maken of te vervangen door een nieuw exemplaar. Tandartsen adviseren om iedere drie maanden een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel te gebruiken voor een optimale mondverzorging. Je merkt het tegen die tijd ook al aan de borstelhaartjes dat de opzetborstel aan vervanging toe is. Sommige exemplaren van de Philips Sonicare elektrische tandenborstel geven zelfs een seintje wanneer je Philips opzetborstel aan vervanging toe is, mocht je daar zelf even niet aan denken. Handig he?

   

  Welke kenmerken heeft Philips Sonicare?

  • Komt goed langs de tandvleesrand en tussen tanden en kiezen tijdens het poetsen.
  • Effectief in het verwijderen van tandplak.
  • Klinisch getest.
  • Effectieve én zachte reiniging van het gebit.
  • Tot 62.000 poetsbewegingen per minuut.
  • Verkrijgbaar in verschillende varianten voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Dagelijks te gebruiken voor een goede mondverzorging.
  • De Philips Sonicare opzetborstel is gemakkelijk erop te zetten en eraf te halen.
  • Diverse poetsstanden, zodat ook jouw ideale poetsstand erbij zit.