0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  SanaBrux

  SanaBrux is een dochtermerk van OraCoat. De gebitsbeschermers of knarsbitjes die onder het merk SanaBrux worden verkocht zijn speciaal ontwikkeld om een uitstekende bescherming te kunnen bieden tegen bruxisme, de medische term voor tandenknarsen. Tandenknarsen is het herhaaldelijk krachtig over elkaar schuiven van tanden en kiezen. Tandenknarsen ge Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  SanaBrux is een dochtermerk van OraCoat. De gebitsbeschermers of knarsbitjes die onder het merk SanaBrux worden verkocht zijn speciaal ontwikkeld om een uitstekende bescherming te kunnen bieden tegen bruxisme, de medische term voor tandenknarsen. Tandenknarsen is het herhaaldelijk krachtig over elkaar schuiven van tanden en kiezen. Tandenknarsen gebeurt in sommige gevallen overdag, maar bijna altijd in de nacht (tijdens het slapen). De SanaBrux gebitsbeschermer draag je daarom ook 's nachts.

  Waartoe kan tandenknarsen zoal leiden?

  Dat tandenknarsen vervelend is weten we allemaal, maar tandenknarsen kan ook tot een aantal serieuze problemen leiden, meer dan je in eerste instantie denkt. Tandenkransen kan namelijk niet alleen leiden tot tandslijtage of zelfs volledige tandbreuk, maar ook tot hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en kaakproblemen.

  De zachte gebitsbeschermer van SanaBrux verlicht de nachtelijke spanning in je kaak, voorkomt het 'vastzetten' van de boven- en onderkaak (tandenklemmen) en beschermt je tanden tegen de hierboven genoemde problemen.

  Let op! Tandenknarsen is anders dan tandenklemmen: bij tandenklemmen verschuiven de tanden niet over elkaar.

  Topkwaliteit materialen en een vernieuwd, modern ontwerp

  De gebitsbeschermers van SanaBrux worden geproduceerd door het gerenommeerde Zwitserse bedrijf Oscimed SA, gevestigd in de Jura. Het materiaal is van topkwaliteit en bevat geen plastificeermiddelen. Dankzij het vernieuwde, moderne ontwerp bieden ze een zeer goede drukverdeling. 

  Hoe werkt de SanaBrux gebitsbeschermer?

  De gebitsbeschermer van SanaBrux is eenvoudig aan (de stand) van je tanden aan te passen. Volg hiervoor de volgende 3 stappen

  • Verwarm wat water en gebruik de drijvende thermometer om te meten wanneer het water de ideale temperatuur heeft bereikt;
  • Plaats hierna de SanaBrux gebitsbeschermer gedurende drie minuten in het verwarmde water;
  • Plaats de gebitsbeschermer daarna op je boventanden en duw deze stevig aan. Bijt stevig en duw met behulp van je vingers tegen je lippen en wangen – dit zorgt voor de optimale tandafdruk. Hou de gebitsbeschermer 2 minuten in je mond - meer niet!

  Enkele hygiënetips

  Spoel de SanaBrux gebitsbeschermer voor gebruik altijd af met schoon water. Je kunt de beschermer elke nacht gebruiken. Maak de gebitsbeschermer iedere ochtend schoon met wat lauw water en een tandenborstel.

  Wat kun je van je SanaBrux aankoop verwachten?

  Besluit je een SanaBrux gebitsbeschermer via Kiesrijk.nl te bestellen, dan krijg je behalve de gebitsbeschermer een thermometer, een bijtplaatje voor het passend maken van de gebitsbeschermer en een opbergdoosje met ventilatie.

  Advies nodig of nog vragen?

  Vind je het fijn om advies te krijgen of heb je nog vragen over de SanaBrux gebitsbeschermer? Aarzel dan vooral niet en neem contact op door ons een berichtje te sturen via: [email protected]. We staan voor je klaar en helpen je met alle plezier verder!