0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Interprox Premium

  Interprox Premium ragers helpen je om je gebit zo goed mogelijk schoon te houden om gebitsproblemen te voorkomen. Deze Interprox Ragers zijn in 8 maten te verkrijgen. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  24 Producten

  Weet jij eigenlijk waarom het belangrijk is om dagelijks Interprox Ragers te gebruiken? Het helpt je bij een gezonde mondverzorging, omdat Interprox Premium ragers op plekken in je mond komen waar je (elektrische) tandenborstel niet goed bij kan. Dat zijn precies de plekken waar gemakkelijk mondproblemen of tandvleesontstekingen kunnen ontstaan. Dat is bijvoorbeeld achterin je mond bij de interdentale ruimtes tussen je kiezen. Natuurlijk kan je tandarts of mondhygiënist je helpen als je gebitsproblemen krijgt. Maar… voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

  Welke eigenschappen hebben Interprox Premium ragers?

  De Interprox Premium ragers zijn verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Deze Interprox Ragers zijn goed geschikt voor zeer kleine interdentale ruimtes én voor de ruimten die voorin je mond zitten. De Interprox Ragers hebben een praktisch handvat dat prettig vast te houden. Daarnaast hebben deze tandenragers een flexibele borstel die gemakkelijk te buigen is. Op die manier kun je de Interprox Ragers in de juiste hoek zetten, zodat je overal in je mond goed bij de interdentale ruimten kan komen. De beschermkap zorgt er bovendien voor dat je de Interprox Ragers op een veilige en hygiënische manier kunt vervoeren. Ook kun je deze beschermkap als verlengstuk van de Interprox Premium rager gebruiken.

  Bij ragers van Interprox is het ijzerdraadje met plastic gecoat ter bescherming van je gebit. Dat zorgt er ook voor dat de tandenragers langer meegaan. Tenslotte heeft de Interprox Premium rager twee kleuren borstelhaartjes (wit en zwart) om aan de ene kant bloedingen en tandplak aan te tonen (de witte haartjes) en aan de andere kant te laten zien wanneer het tijd is om een nieuwe Interprox Rager te gaan gebruiken.

  Interprox Premium kort samengevat:

  • Flexibele Interprox Rager waardoor je de hals gemakkelijk kunt buigen in de juiste hoek.
  • Te gebruiken bij kleine ruimtes en voorin de mond.
  • Hygiënische beschermkap kan als verlengstuk gebruikt worden.
  • Borstelharen in twee verschillende kleuren.
  • Voor interdentale ruimtes tussen de 1.9 mm en 6 mm.
  • Dankzij antislip oppervlak verbeterde grip tijdens het reinigen.
  • Te verkrijgen in rechte vorm of in een conische vorm.
  • Ideaal te combineren met Interprox gel.

   

  Interprox Premium

   

  ø Draad met filamenten

  ø Interdentale ruimte (PHD*)

  ø Borsteldikte

  Interprox Premium Nano

  bbb

  0.38 mm

  0.6 mm

  1.9 mm 

  Interprox Premium Super Micro

  bbb

  0.5 mm

  0.7 mm

  2 mm 

  Interprox Premium Micro

  bbb

  0.56 mm

  0.9 mm

  2.4 mm 

  Interprox Premium Mini

  bbb

  0.7 mm

  1.1 mm

  3 mm 

  Interprox Premium Mini Conical

  bbb

  0.6 mm

  1 mm

  2 - 4 mm 

  Interprox Premium Conical

  bbb

  0.8 mm

  1.3 mm

  3.5 - 6 mm 

  Interprox Premium Cylindrical

  bbb

  0.8 mm

  1.3 mm

  3.5 mm 

  Interprox Premium Maxi

  bbb

  0.94 mm

  2.2 mm

  6 mm 

  * PHD (Passage Hole Diameter) geeft de minimale ruimte aan waartussen de interdentale rager gestoken kan worden. Het is belangrijk dat het borsteltje losjes in de tussenruimte gestoken wordt. Alleen de borstelhaartjes (dus niet het ijzerdraadje) mogen in contact komen met de tanden en het tandvlees.