0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  O7 Active

  De Nederlandse chirurg Doctor Boerema ontwikkelde in 1958 de hyperbare zuurstoftank. Gebaseerd op deze uitvinding is een formulering ontwikkeld die succesvol in staat is om actieve zuurstof te verwerken in commerciële producten. Verschillende onderzoeken later kwam een techniek naar voren waardoor je op een veilige manier zuurstof uit een donor mo Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  25 Producten

  De Nederlandse chirurg Doctor Boerema ontwikkelde in 1958 de hyperbare zuurstoftank. Gebaseerd op deze uitvinding is een formulering ontwikkeld die succesvol in staat is om actieve zuurstof te verwerken in commerciële producten. Verschillende onderzoeken later kwam een techniek naar voren waardoor je op een veilige manier zuurstof uit een donor molecuul in producten kan gebruiken. Dat vormt de basis van de O7 Active producten. O7 Active is een onderdeel van Sunstar Benelux B.V.

   

  Hoe werkt actieve zuurstof in O7 Active producten?

  Het hoofdbestanddeel van O7 Active producten is actieve zuurstof. Dit heeft een zevenvoudige werking bij O7 Active:

  1. Slechte bacteriën kunnen niet tegen zuurstof. O7 Active mondspoeling helpt gericht bij de bestrijding van slechte bacteriën en dat voorkomt gebitsproblemen.
  2. In diverse studies is effectief bewezen dat de therapeutische werking van actieve zuurstof bij tandheelkundige problemen helpt.
  3. Actieve zuurstof is een goed alternatief voor chloorhexidine. Chloorhexidine is een effectieve bacteriedoder, maar het doodt alle bacteriën (de goede en de slechte) en daardoor kan het evenwicht in je mond verstoord worden.
  4. Het gebruik van actieve zuurstof wordt aanbevolen bij ontstoken tandvlees (gingivitis), vergevorderde tandvleesontsteking (parodontitis) en tandvleesontstekingen rondom een implantaat (peri-implantitis). Actieve zuurstof werkt snel, herstellend en verbeterend om het tandvlees weer in een goede conditie te krijgen.
  5. Actieve zuurstof gaat de strijd aan tegen gaatjes door het aantal bacteriën dat in je mond zit sterk te verminderen.
  6. Het gebruik van O7 Active producten met actieve zuurstof vermindert een slechte adem (halitose). Actieve zuurstof is in staat om zwavelverbindingen uit eiwitten te oxideren, waarmee de zwavelgeur enorm verkleint.
  7. Actieve zuurstof heeft een oxiderend effect, waardoor je tanden witter worden als je O7 Active producten regelmatig gebruikt.

   

  Welke soorten O7 Active producten bestaan er?

  Kiesrijk.nl heeft drie verschillende O7 Active producten in het assortiment zitten. Deze producten bevatten allemaal het hoofdbestanddeel actieve zuurstof en kennen de zevenvoudige werking die hierboven genoemd wordt.

   

  • O7 Active Oxygen Tandpasta is dagelijks te gebruiken om gebitsproblemen te voorkomen. Deze O7 Active Tandpasta bevat fluoride en is pH neutraal.
  • O7 Active Oxygen Whitening Tandpasta is vergelijkbaar met de O7 Active Tandpasta met als grote verschil dat deze O7 Active Whitening Tandpasta speciaal is ontwikkeld voor mooi, natuurlijke witte tanden.
  • O7 Active Mondspoelmiddel helpt bij de gerichte bestrijding tegen schadelijke, slechte bacteriën die de veroorzaker zijn van veel mondziektes.

   

  Gebruik O7 Active Oxygen Tandpasta of O7 Active Oxygen Whitening Tandpasta op je tandenborstel en spoel na met O7 Active Mondspoelmiddel voor een goede mondverzorging. Kiesrijk.nl heeft al deze producten in haar webwinkel te koop. Kies jouw gewenste O7 Active producten en ervaar wat actieve zuurstof voor jouw gebit kan betekenen.