0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Interprox Plus - conical 1,3 X 2st

  14,45 Direct leverbaar

  Verkrijgbaar in diverse varianten/kleuren:

  Choose from:

  • Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden
  • Lage verzendkosten vanaf 3,25 en Gratis Verzenden vanaf 49.-
  • Kopen bij dé specialist in mondverzorging
  • 800.000+ tevreden klanten

  Productomschrijving

  Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.<strong>Inhoud: 3 x Blister van 6 stuks</strong><br />Let op: X Maxi (grijs) en XX Maxi (zwart): 3 x Blister

  Het zorgvuldig poetsen van tanden en kiezen is belangrijk bij het voorkomen van gaatjes (cariës) en tandvleesontstekingen. De ruimten tussen de tanden en kiezen zijn echter moeilijk bereikbaar met een hand- of een elektrische tandenborstel. Om die reden kan tandplaque na een poetsbeurt in deze ruimten achterblijven. Omdat bacteriën zich aan tandplaque hechten kan het niet reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen in bepaalde situaties tot problemen leiden. Tandvleesontstekingen en cariës beginnen dan ook vaak tussen tanden en kiezen (interdentaal). Voor elke interdentale ruimte de meest geschikte interdentaal rager:
  De ruimten tussen tanden en kiezen variëren wat betreft locatie en omvang. Daarom is het belangrijk voor iedere specifieke situatie de meest geschikte interdentaal rager te gebruiken. Het Interprox assortiment bestaat daarom uit 3 verschillende soorten interdentaal-borsteltjes: 
  - Interprox Regular
  - Interprox Plus
  - Interprox AccessInterprox Plus:
  Specifiek voor het reinigen van ruimten tussen de kiezen in de zijdelingse delen is de Interprox Plus ontwikkeld. Bij de Plus is het ragertje in een hoek van 90° op de steel geplaatst, waardoor deze nog gemakkelijker tussen de tanden en kiezen geplaatst kan worden. Het ombuigen van de rager zoals bij de Interprox Regular is dan niet meer nodig.Het assortiment van de Interprox Plus:

  • Interprox Plus Nano (roze)                 1.9 mm
  • Interprox Plus Super Micro (oranje)   2 mm *
  • Interprox Plus Micro (groen)               2.4 mm
  • Interprox Plus Mini (geel)                    3 mm
  • Interprox Plus Mini Conical (rood)     2 mm - 4 mm
  • Interprox Plus Conical (blauw)          3 mm – 5 mm
  • Interprox Plus Maxi (paars)               4,2 mm – 5,7 mm
  • Interprox Plus X Maxi (grijs)               4,5 mm – 9 mm
  • Interprox Plus XX Maxi (zwart)           6 mm – 11 mm

   * De Interprox Plus Nano heeft een ijzerdraadje van 0.38 mm en de Interprox Plus Super Micro heeft een ijzerdraadje van 0.50 mm.
  Gebruiksaanwijzing
  1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.  Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. 
  Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.

   

  Heb je een vraag over dit product?

  Onze specialisten helpen je graag! Spreek ons aan in de chat of stuur een e-mail.

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Interprox Plus - conical 1,3 X 2st
  14,45
  Interprox Plus - conical 1,3 X 2st
  Direct leverbaar
  In mijn winkelwagen

  Laatst bekeken producten