0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kids

  Oral B Kids opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor kinderen die elektrisch poetsen met Oral B. Deze Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de unieke behoeften en gevoelige mondjes van kinderen in gedachten. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  16 Producten

  Oral-B Kids opzetborstels met leuke afbeeldingen

  De Oral B Kids opzetborstels zijn kleiner van formaat dan de Oral-B opzetborstels voor volwassenen. De kleinere borstelkop is speciaal bedoeld voor kinderen. Daarbij hebben de Oral-B Kids opzetborstels zachte borstelharen om kindertanden en tandvlees voorzichtig te reinigen. Dagelijks poetsen met een Oral B Kids opzetborstel helpt om gaatjes, tandsteen en andere gebitsproblemen te voorkomen.

  Bovendien hebben de Oral B Kids opzetborstels vaak aantrekkelijke ontwerpen met geliefde personages uit films, tv-programma's en stripboeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mickey Mouse, Spiderman en Disney Frozen. Hierdoor wordt het poetsen voor kinderen nog leuker en kunnen ze hun favoriete personages op hun elektrische tandenborstel zien. Dat stimuleert extra om goed te gaan poetsen.

   

  Maak poetsen leuker met de Disney Magic Timer App

  Hoe zorg je ervoor dat het poetsen nog leuker wordt? Gebruik de Disney Magic Timer App. Deze app is ontwikkeld om kinderen te helpen langer te poetsen en een goede poetsroutine aan te leren. Met behulp van de app kunnen kinderen virtuele beloningen verdienen door gedurende de aanbevolen twee minuten te blijven poetsen. De Oral B Kids opzetborstels werken samen met de app om de poetsactiviteit te volgen en kinderen te motiveren om elke dag goed te poetsen. Als ouder kun je de voortgang van het tandenpoetsen bijhouden in de ouderportaal. Kinderen zullen met deze app het poetsen nóg leuker vinden.

   

  Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen elektrisch gaan poetsen?

  Over het algemeen kunnen kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar beginnen met het gebruik van een elektrische tandenborstel. Op deze leeftijd hebben ze meestal de motorische vaardigheden en het begrip om de Oral B elektrische tandenborstel correct te gebruiken. Het is wel altijd belangrijk om de specifieke aanbevelingen van tandartsen of mondhygiënisten te volgen, omdat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt. Vraag altijd eerst even aan je eigen tandarts of mondhygiënist of jouw kind er klaar voor is om elektrisch te poetsen voordat je hiermee begint.