0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  TePe EasyPick

  TePe EasyPick zijn zachte, siliconen tandenstokers. Deze TePe Ragers hebben een sterk handvat en zijn uitermate geschikt voor mensen die net beginnen met interdentaal reinigen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  11 Producten

  Hoe beter je je gebit verzorgt, hoe minder vaak je gebitsproblemen ervaart én hoe minder vaak je naar de tandarts of mondhygiënist hoeft. Dat weten we allemaal. Maar hoe zorg je nu voor een goede mondverzorging? Dat begint met twee keer per dag 2 minuten je tanden en kiezen te poetsen. Dat kan met een handtandenborstel of met een elektrische tandenborstel. Naast het tandenpoetsen is het ook belangrijk om met mondwater te spoelen en gebruik te maken van tandenragers. Met TePe EasyPick kun je de interdentale ruimtes tussen je tanden en kiezen goed reinigen. Doe deze zaken elke dag en zorg voor een gezond en sterk gebit.

  Gebruik TePe EasyPick om je tandvlees gezond te houden

  TePe EasyPick zijn zachte, siliconen tandenragers waarmee je eenvoudig tussen je tanden en kiezen kunt reinigen. De TePe EasyPick hebben zachte en flexibele filamenten die voor stimulatie en een betere doorbloeding zorgen. Dat versterkt je tandvlees en houdt het gezond. Deze TePe ragers zijn hierdoor erg prettig voor mensen die net beginnen met interdentaal reinigen.

  TePe EasyPick hebben een zeer sterk handvat, waardoor je de tandenragers gemakkelijk vast kunt houden. Het handvat geeft voldoende grip om tandplak en voedselresten in je gebit grondig weg te halen. Dat heeft als voordeel dat je minder kans hebt op gebitsproblemen, zoals een slechte adem, gaatjes, tandsteen en bloedend tandvlees. Bovendien zijn deze TePe tandenstokers sterk en buigzaam, zodat je eenvoudig overal in je mond terecht kunt.

  De TePe EasyPick zijn verkrijgbaar in drie maten: voor zeer smalle tot smalle interdentale ruimtes (TePe EasyPick Oranje), voor middelgrote tot grote interdentale ruimtes (TePe EasyPick Turquoise) en voor hele grote interdentale ruimtes (TePe EasyPick Paars). Tot slot kun je de EasyPick ragers ook goed gebruiken als je beugels, kronen en/of implantaten hebt.

  TePe EasyPick samengevat

  • Sterke en buigzame TePe tandenragers.
  • Dagelijks te gebruiken om gebitsproblemen te voorkomen.
  • Gemaakt van siliconen voor een effectieve reiniging en een zachte behandeling voor het tandvlees.
  • Ook te gebruiken bij beugels, kronen en implantaten.
  • Verkrijgbaar in drie verschillende maten.
  • Te combineren met de TePe Gingival gel.
  • Ideaal voor mensen die pas met interdentaal reinigen beginnen.

  Tepe EasyPick  

    

  Maat

  Borsteldikte (mm)

  TePe EasyPick Oranje

  bbb

  XS / S

  1.5 mm

  TePe EasyPick Turquoise

  bbb

  M / L

  1.9 mm

  TePe EasyPick Paars

  bbb

  XL

  2.3 mm