0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  GC Tooth Mousse

  GC Tooth Mousse als vloeibaar glazuur GC Tooth Mousse is een Recaldent bevattende crème die je in de mond aanbrengt. Calcium en fosfaat ionen dringen het glazuur binnen. Hier worden nieuwe apatietkristallen gevormd waardoor Tooth Mousse als het ware een "vloeibaar glazuur" is. Dit suikervrije product is gemaakt op waterbasis en bevat ook CPP-ACP. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  25 Producten

  GC Tooth Mousse als vloeibaar glazuur

  GC Tooth Mousse is een Recaldent bevattende crème die je in de mond aanbrengt. Calcium en fosfaat ionen dringen het glazuur binnen. Hier worden nieuwe apatietkristallen gevormd waardoor Tooth Mousse als het ware een "vloeibaar glazuur" is. Dit suikervrije product is gemaakt op waterbasis en bevat ook CPP-ACP. Deze GC Tooth Mousse voor in de mond heeft een tand beschermend effect en heeft verscheidene voordelen:

  • Maakt de tanden minder gevoelig;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Lekkere smaken;
  • Herstelt de mineralenbalans van het glazuur;
  • Stimuleert de speekselvloed;
  • Werkt snel, al na 2-5 minuten;
  • Beschermt de tanden;
  • GC Tooth Mousse is veilig, maar niet gebruiken bij melkeiwitallergie.

  Werkzame stof in GC Tooth Mousse

  De werkzame stof van de Tooth Mousse producten is Recaldent, wat afkomstig is uit melkproteïne. Melk is goed voor elk en maakt tanden en kiezen sterker. De stof hecht schadelijke bacteriën aan zich, waardoor plak en vuil significant vermindert. 

  GC Tooth Mousse bij Kiesrijk.nl

  De GC Tooth Mousse is verkrijgbaar in vijf smaken, namelijk:

  GC Dry Mouth gel

  Ook zijn er speciale producten van GC om een droge mond te verminderen. Dit zijn de Dry Mouth Gels, die eveneens in verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Een droge mond is vervelend en wordt veroorzaakt door onvoldoende speekselproductie. Dankzij deze gels ervaar je direct verlichting. Het slikken gaat makkelijker en de onaangename smaak en slechte adem zullen afnemen. Deze kwalitatieve pH-neutrale formule is suikervrij en verkrijgbaar in de volgende smaken:

  Advies nodig over GC Tooth Mousse?

  Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected]. Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met GC producten. 

  Besteld voor 15.00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.