0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Alle floss, ragers en tandenstokers

  Een optimale dagelijkse mondverzorging is essentieel voor een stralend schoon gebit. Zorg ervoor dat je altijd voldoende floss, tandenragers en tandenstokers in huis hebt. Enkel (elektrisch) poetsen is niet voldoende, dus besteed dagelijks aandacht aan jouw mondhygiëne. Kiesrijk.nl is dé specialist als het om de dagelijkse mondverzorging gaat. E Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  380 Producten

  Een optimale dagelijkse mondverzorging is essentieel voor een stralend schoon gebit. Zorg ervoor dat je altijd voldoende floss, tandenragers en tandenstokers in huis hebt. Enkel (elektrisch) poetsen is niet voldoende, dus besteed dagelijks aandacht aan jouw mondhygiëne.

  Kiesrijk.nl is dé specialist als het om de dagelijkse mondverzorging gaat. Er staan verschillende floss, tandenragers en tandenstokers in onze webwinkel, waaronder:

  Flossen om het gebit te verbeteren

  Flossen doe je als aanvulling op je dagelijkse poetsroutine. Naast tweemaal per dag poetsen is het verstandig om te flossen, stokeren of ragen. Door te flossen verwijder je vuil en etensresten uit de ruimtes tussen tanden en kiezen. Het is belangrijk dat tandplak snel wordt verwijderd, zodat het niet kan veranderen in tandsteen. Doe je dit reinigen dagelijks, dan zal de gezondheid van het gebit snel verbeteren. Pijnklachten verdwijnen en ook ontstoken tandvlees verdwijnt spoedig. 

  Zo moet je flossen

  Het is belangrijk om op de juiste manier te flossen, zodat je het tandvlees niet beschadigt. Start met het flosdraad om de middelvingers wikkelen, waardoor je een goede grip hebt. Schuif de draad tussen tanden en kiezen en maak vervolgens korte bewegingen, zonder al teveel druk uit te oefenen. Door rustig heen en weer te bewegen neem je het vuil mee op de draad. Als je nauwkeurig te werk gaat, dan neem je ook de restjes onder de rand van het tandvlees mee. Let dus goed op, want enkel als alles weg is houd jij jouw gebit in topconditie!

  Flosdraad voor beugeldragers en mensen met kronen en bruggen

  Ook voor mensen die orthodontische apparaten dragen hebben wij geschikt flosdraad. Je moet dan denken aan bruggen, beugels en kronen. De Superfloss van Oral-B is hier een goed voorbeeld van, want deze draad is sterker zodat van afbreken geen sprake is. 

  Tandenragers voor een complete mondverzorging

  Naast flosdraad hebben we uiteraard ook tandenragers in ons assortiment. Je dagelijkse mondverzorging stopt namelijk niet met het poetsen. Een interdentale rager is ideaal ontworpen om etensresten uit het gebit te verwijderen, zodat je tandbederf voorkomt. 

  Niets is vervelender dan pijn in de mond en door een goede dagelijkse reiniging voorkom je eenvoudig pijn in de mond. Hoe? Nou, tandplak is de grote boosdoener. Tandplak veroorzaakt tandsteen, gaatjes, tandvleesontsteking en kan zelfs het kaakbot aantasten. De ragers beweeg je rustig tussen tanden en kiezen door, zodat het tandplak op de haartjes van de ragers komt te zitten. Hierdoor verwijder je alle vuiligheden uit de mond. 

  Let tijdens het bestelproces goed op de juiste maat en soort interdentale rager. Een te grote rager kan de mond beschadigen en een te klein formaat maakt geen verschil, waardoor je niet kunt reinigen. Er zijn micro ragers, maar ook zeer grote ragers of zelfs tandenragers die meerdere formaten in één bevatten. Twijfel je over het juiste formaat? Ga dan eerst voor advies naar de tandarts of mondhygiëniste, zodat je niet voor niets een product bestelt. In het assortiment van Kiesrijk vind je o.a.: GUM ragers, Interprox ragers, Jordan ragers, Curaprox ragers, Lactona ragers, Piksters ragers en TePe ragers

  Een schoon gebit dankzij tandenstokers

  Zijn interdentale ragers of flossdraad voor jou niet de oplossing, omdat de ruimtes tussen je tanden en kiezen te groot zijn voor flosdraad en interdentale ragers niet goed uitvallen? Tandenstokers zijn dan geweldig geschikt voor jouw dagelijkse mondverzorging. Wij hebben stokers van Jordan, Lactona en Piksters in ons assortiment. Ze zijn beschikbaar in extra dun, extra dik en alles daar tussenin. 

  Bekijk de shop en vind alles voor een stralend schoon gebit! 

  Advies nodig?

  Besteld voor 16.00 uur, dan heb je morgen de bestelling in huis! Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met poetsmiddelen en mondspoelingen, zodat je nooit misgrijpt. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected].