0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rianna | Kiesrijk.nl - Vrijdag 27 Augustus 2021

  Duurzame tandpasta’s bomvol natuurlijke ingrediënten

  Tegenwoordig is het steeds belangrijker om rekening te houden met het klimaat en te kiezen voor duurzame opties, ook binnen de mondverzorging. Vanuit Kiesrijk.nl proberen wij ook bij te dragen aan duurzaamheid en een beter klimaat. Zo hergebruiken wij materialen van onze leveranciers in onze eigen verpakkingen en proberen wij zo efficiënt mogelijk te verzenden om CO2-uitstoot te minimaliseren. Binnen ons assortiment willen wij graag duurzame producten promoten, zo ook de tandpasta’s van Splat Professional.

  Splat Professional is een familiebedrijf wat er naar streeft om producten te creëren die gezonde en duurzame oplossingen bieden voor mondverzorging om zo de wereld te verbeteren, één glimlach per keer. In hun producten gebruiken zij enkel de beste kwaliteit ingrediënten van toonaangevende wereldwijde producenten in hun eigen moderne, milieuvriendelijke en klimaat neutrale fabriek. De formules van hun producten bevatten ethisch verantwoorde natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en plantenextracten. Tevens is het gehele assortiment van Splat dierproefvrij en proberen zij zo veel mogelijk producten veganistisch te produceren.

   

  White Plus vegan tandpasta: voor een witte, glanzende glimlach

  Deze effectieve en beschermende whitening tandpasta is bio-actief wat betekent dat het meerdere actieve ingrediënten bevat die plantaardig en diervriendelijk zijn en die bijdragen aan wittere tanden. Het Splat Sp. White Systeem van Splat Professional maakt het tandglazuur op een veilige en zachte manier witter. De ultieme oplossing voor mensen die geen agressieve whitening tandpasta willen gebruiken of dit niet kunnen door gevoelige tanden.

  De Splat Professional White Plus tandpasta is perfect voor mensen die graag koffie, thee en rode wijn drinken. Deze dranken kunnen namelijk een gekleurde aanslag veroorzaken op de tanden en deze tandpasta gaat de aanslag tegen en zorgt zo voor wittere tanden. Ook als je rookt kan de tabak je tanden verkleuren, met de White Plus tandpasta houd je je tanden wit en fris.

  De drie belangrijkste elementen van de Splat Professional White Plus tandpasta zijn:

  • Hydroxyapatiet is een onderdeel van je tandglazuur. Doordat deze stof is toegevoegd aan de tandpasta wordt je glazuur versterkt en worden gevoelige tanden minder gevoelig.
  • Natuurlijke Papaja enzymen helpen bij de verwijdering van tandplak.
  • Splat Sp. White Systeem maakt het tandglazuur zacht wit en polijst de oppervlaktes van tanden tot een schitterende glans.
  • Kaliumionen beschermen je tanden tegen overgevoeligheid.
  • Fluoride beschermen je tanden tegen gaatjes.

   

  Bio-actieve calcium tandpasta: herstelt tandglazuur op een natuurlijke manier

  De Splat Professional Biocalcium tandpasta is vrij van fluoride, herstelt tandglazuur en maakt de tanden, op een veilige manier, witter. De meervoudig-actieve tandpasta bevat bio-actief calcium wat het natuurlijke herstellingsproces van tandglazuur bevordert én de gevoeligheid van tanden vermindert.

  Het bio-actieve calcium wordt verkregen uit eierschalen en het natuurlijke mineraal hydroxyapatiet. Dit mineraal is een essentieel onderdeel in ons tandglazuur. Doordat de Biocalcium tandpasta rijk is aan deze ingrediënten wordt het tandglazuur versterkt en worden de tanden geremineralizeerd, dit zorgt voor een verminderde gevoeligheid van tanden.

  Tandglazuur bestaat voor zo'n 33-39% uit calcium en voor zo'n 16-18% uit fosfaten. Hoe verzadigd het tandglazuur is met deze ingrediënten bepaalt de weerstand tegen zuren die gaatjes veroorzaken. Dezelfde elementen zitten in hydroxyapatiet waardoor Splat Professional Biocalcium tandpasta de tanden versterkt en gaatjes tegen gaat.

  Een calciumtekort in het lichaam en een voedingspatroon rijk aan koolhydraten dragen bij aan de verzwakking van het tandglazuur omdat de glazuurdichtheid lager wordt op het tandoppervlak. Dit proces kan omgekeerd worden door ons lichaam als het ondersteunt wordt door de juiste mondverzorging. Met Splat Professional Biocalcium tandpasta ondersteun je het natuurlijke herstellingsproces en verbeter je de staat van je tandglazuur.

  Naast het effectieve bio-actieve calcium bevat deze tandpasta ook natuurlijke papaya enzymen die helpen met het verminderen van tandplak. Het Splat Sp.White Systeem van Splat zorgt ook nog eens voor een zachte whitening van de tanden en polijst het glazuur waardoor je tanden zullen gaan glanzen. 

   

   

  Blackwood Whitening tandpasta: zwarte formule voor een witte lach

  Ze worden steeds vaker gebruikt, zwarte tandpasta’s gemaakt met koolstof. Door de zwarte pasta te gebruiken worden je tanden tot wel twee tinten witter. De Splat Special Blackwood Whitening tandpasta bevat geen fluoride, in tegenstelling tot de meeste whitening tandpasta’s. De meeste whitening tandpasta’s bevatten chemicaliën en schuurmiddelen die de tanden chemisch witter maken maar wat vaak als onprettig ervaren wordt en zelfs schadelijk kan zijn voor de mondgezondheid. De Blackwood tandpasta is speciaal ontwikkeld voor mensen die van de natuur houden en al het mooie wat de natuur ons geeft, zoals de jeneverbessen en de plak verwijderende kracht van koolstof.

  Deze tandpasta is vegan en vrij van fluoride, SLS, triclosan, chloorhexidine en sacharine waardoor het een milde tandpasta is zonder heftige schurende werking. Door de unieke combinatie aan actieve ingrediënten zorgt deze tandpasta voor een effectieve plakverwijdering. De geactiveerde koolstof geeft de tandpasta niet alleen zijn zwarte kleur, maar maakt de tanden op een natuurlijke manier witter. Ook absorbeert het slechte geur, verwijdert het vlekken en laat het je tanden stralen. De jeneverbessen zijn van nature antibacterieel en geven je een langdurig fris en fruitig gevoel na het tandenpoetsen. Doordat de tandpasta vrij is van fluoride kan hij ook gebruikt worden door mensen die een implantaat dragen.

   

  Splat Professional tandpasta’s voor een duurzame toekomst

  Door te poetsen met een van de tandpasta’s van Splat kies je niet alleen voor een goede tandpasta die zijn werk doet in het verminderen van tandplak en het witter maken van de tanden, maar je kiest ook voor een duurzaam alternatief. Hiermee draag je een stukje bij aan een betere toekomst, met een stralend witte lach.

  Tips & adviezen voor een effectieve gebitsverzorging

  Recente artikelen

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »