0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Halita Mondwater

    Merk: Halita

    Verkrijgbaar in diverse varianten/kleuren:

    12,50 Direct leverbaar

    Choose from:

    Achteraf betalen mogelijk

    • Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden
    • Lage verzendkosten vanaf 3,45 en Gratis Verzenden vanaf 49.-
    • Kopen bij dé specialist in mondverzorging. 10 jaar ervaring
    • 700.000+ tevreden klanten
    Heb je een vraag over dit product?

    Heb je een vraag over dit product?

    Onze specialisten helpen je graag! Spreek ons aan in de chat of stuur een e-mail.

    Productomschrijving

    Halita gorgelmiddel is een effectieve manier om een slechte adem en mondgeur te lijf te gaan. Het is mondspoelmiddel, ook wel mondwater genoemd, dat je eveneens kunt gorgelen om alle bacteriën goed aan te pakken.De stoffen in Halita Gorgelmiddel hebben ee

    Halitose is een abnormale geur van de uitgeademde lucht. Belangrijk is orale halitose niet te verwarren met een tijdelijke slechte adem, die ontstaat na het gebruik van o.a. tabak, alcohol, knoflook en specerijen en spruitjes. De onfrisse adem die na het gebruik van deze producten ontstaat verdwijnt dan ook binnen afzienbare tijd. De slechte adem die hier besproken wordt is een meer permanent probleem. Slechte adem of orale halitose is een groot probleem. Niet alleen voor de persoon die een slechte adem heeft, maar ook voor de naaste omgeving van deze persoon zoals de partner, vrienden of collega’s. Mensen die zich bewust zijn van slechte adem schamen zich vaak voor hun probleem en proberen de slechte adem te maskeren met kauwgom, frisse snoepjes en mondwaters. Oorzaken:
    Uit diverse klinische studies blijkt dat één op de vijf mensen in meer of mindere mate last heeft van een slechte adem. Ongeveer 87% van deze slechte-adem-klachten wordt letterlijk in de mondholte veroorzaakt. Natuurlijk kunnen tandvleesontstekingen, slechte mondhygiëne en abcessen halitose veroorzaken. Wetenschappelijk onderzoek toont echter aan dat plaque en bacteriën op de tong van de patiënt één van de belangrijkste veroorzakers zijn van slechte adem klachten. Behandeling halitose:
    Halita heeft 4 producten in haar assortiment waarmee plaque en bacteriën op de tong en de productie van vluchtige zwavelgassen bestreden worden. Omdat plaque en bacteriën op de tongrug elke dag weer terugkomen is het belangrijk dat deze ook dagelijks verwijderd worden. De Halita producten richten zich op de daadwerkelijke bestrijding van de oorzaak van het probleem. Wanneer de Halita producten dagelijks op een goede manier worden gebruikt heeft de behandeling vaak al binnen enkele dagen resultaat. De Halitose klachten zullen verminderen en vaak volledig verdwijnen. Voor het behoud van dit goede resultaat is een dagelijks onderhoud echter wel noodzakelijk Gebruiksaanwijzing:
    1 a 2 x daags gedurende 1 minuut gorgelen met 15 ml Halita. Het is belangrijk bij het gorgelen het hoofd goed achterover te houden en de tong uit te steken. Bedek de mond tijdens het gorgelen met b.v. een washandje  Inhoud: 500ml

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Halita Mondwater
    12,50
    Halita Mondwater
    Direct leverbaar
    Toevoegen aan winkelwagen

    Laatst bekeken producten