0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Interprox Plus

  Interprox Plus ragers dragen bij aan een gezonde mondverzorging. Deze Interprox Ragers komen op plekken waar je tandenborstel niet bij kan komen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  28 Producten

  Wist je dat tandenpoetsen alleen niet voldoende is voor een gezonde mondverzorging? Dagelijks goed en grondig je tanden en kiezen poetsen zorgt ervoor je ongeveer 70% van de voedselresten en tandplak uit je gebit verwijdert. Dan ben je al een heel eind op de goede weg. Als je daarbij minimaal één keer per dag Interprox Ragers gebruikt, haal je nog eens 15% van de tandplak en etensresten weg. Het is dan wel van belang dat je de juiste maat Interprox Ragers voor jouw gebit gebruikt. Anders heb je kans dat je niet alles tussen de interdentale ruimtes kunt weghalen of dat je beschadigingen aan je gebit veroorzaakt die voorkomen hadden kunnen worden. Vraag advies aan je tandarts of mondhygiënist voor de juiste Interprox Plus ragers voor jou.

  Waarom zou je Interprox Plus ragers gebruiken?

  De Interprox Plus ragers zijn verkrijgbaar in 9 verschillende maten. Deze Interprox Ragers bestaan in twee modellen: de rechte modellen en de conische modellen. De conische vorm heeft als voordeel dat het meerdere maten in één zijn. Deze Interprox Ragers beginnen smal en eindigen breed. Ideaal omdat niet elke interdentale ruimte in je gebit even groot is.

  Interprox Plus ragers zitten in een hoek van 90 graden gebogen. Hierdoor kun je heel eenvoudig achterin je gebit komen, dus bij de ruimtes tussen de hoektanden en de kiezen. De Interprox Ragers hebben een comfortabel handvat dat wat langer is dan het handvat van de Interprox Premium. Het ijzerdraadje is met plastic gecoat, zodat je tijdens het gebruik ervan geen beschadigingen aan je gebit krijgt en zodat de Interprox Rager wat langer meegaat. De borstelhaartjes zijn bovendien tweekleurig, waardoor zowel tandplak als bloed goed te zien is. De witte haartjes zijn om bloedend tandvlees en tandplak te signaleren; de zwarte om aan te geven wanneer de Interprox rager vervangen moet worden.

  Interprox Plus kort samengevat:

  • Conische vorm of rechte vorm.
  • In een hoek van 90 graden.
  • Extra lang handvat.
  • Te gebruiken bij interdentale ruimtes tussen de 1.9 mm en 11 mm.
  • Borstelharen in twee verschillende kleuren.
  • Gecoat ijzerdraad ter bescherming van je tanden, kiezen en tandvlees.
  • Dagelijks te gebruiken ter voorkoming van mondproblemen en tandvleesontstekingen.
  • Te combineren met Interprox gel.

   

  Interprox Plus

   

  ø Draad met filamenten

  ø Interdentale ruimte (PHD*)

  ø Borsteldikte

  Interprox Plus Nano

  bbb

  0.38 mm

  0.6 mm

  1.9 mm 

  Interprox Plus Super Micro

  bbb

  0.5 mm

  0.7 mm

  2 mm 

  Interprox Plus Micro

  bbb

  0.56 mm

  0.9 mm

  2.4 mm 

  Interprox Plus Mini

  bbb

  0.7 mm

  1.1 mm

  3 mm 

  Interprox Plus Mini Conical

  bbb

  0.6 mm

  1 mm

  2 - 4 mm 

  Interprox Plus Conical

  bbb

  0.8 mm

  1.3 mm

  3 - 5 mm 

  Interprox Plus Maxi

  bbb

  0.94 mm

  2.1 mm

  4.2 - 5.7 mm 

  Interprox Plus X-Maxi

  bbb

  0.94 mm

  2.4 mm

  4.5 - 9 mm 

  Interprox Plus XX-Maxi

  bbb

  0.94 mm

  2.7 mm

  6 - 11 mm

  * PHD (Passage Hole Diameter) geeft de minimale ruimte aan waartussen de interdentale rager gestoken kan worden. Het is belangrijk dat het borsteltje losjes in de tussenruimte gestoken wordt. Alleen de borstelhaartjes (dus niet het ijzerdraadje) mogen in contact komen met de tanden en het tandvlees.