0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Interprox Ragers

  Interprox ragers zijn één van de meeste betrouwbare merken als het gaat om reiniging tussen tanden en kiezen. Gebruik dagelijks de Interprox rager en ga voor een gezond gebit. Interprox is onderdeel van Dentaid. Dit is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich inzet om de mondgezondheid van de samenleving te verbeteren. Dit doen ze door middel v Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  164 Producten

  Interprox ragers zijn één van de meeste betrouwbare merken als het gaat om reiniging tussen tanden en kiezen. Gebruik dagelijks de Interprox rager en ga voor een gezond gebit.

  Interprox is onderdeel van Dentaid. Dit is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich inzet om de mondgezondheid van de samenleving te verbeteren. Dit doen ze door middel van educatie, (wetenschappelijk) onderzoek en ontwikkeling. Hierbij staan onder meer kwaliteit en duurzaamheid centraal. Dat merk je meteen als je hun producten gebruikt.

  Waarom is het reinigen met ragers belangrijk?

  Met twee keer per dag 2 minuten tandenpoetsen haal je ongeveer driekwart van alle etensresten en tandplak weg. Voor het weghalen van de overige resten wordt het reinigen met een Interprox rager aangeraden. Interprox ragers kunnen grondig reinigen bij de interdentale ruimtes. Dat voorkomt mondproblemen, zoals tandplak, slechte adem, bloedend tandvlees en gaatjes.

  Wat zijn de voordelen van Interprox ragers?

  Dankzij Interprox ragers kun je de moeilijk bereikbare plekken in je mond toch reinigen. Het is daarbij belangrijk dat je voor jouw gebit de juiste maat rager kiest. Anders krijg je niet het gewenste effect. Een te grote rager kan bijvoorbeeld voor ongewenste beschadigingen zorgen, terwijl een te kleine rager overal niet voldoende bij kan. Je wil natuurlijk dat een Interprox rager bijdraagt aan een schoner en gezonder gebit.

  Kiesrijk.nl verkoopt twee soorten Interprox ragers (zowel in grootverpakking als in losse varianten), namelijk: Interprox Plus ragers en Interprox Premium ragers.

  Welk kenmerken heeft Interprox Plus?

  • Een stevig handvat met een handige hoek van 90 graden.
  • Een gecoat ijzerdraadje ter bescherming van je gebit.
  • Dagelijks te gebruiken om gebitsproblemen te voorkomen.
  • Borstelharen in twee kleuren: zwarte haren om aan te geven wanneer de Interprox Rager vervangen moet worden; witte haren om te laten zien waar bloedend tandvlees zit.
  • Voorzien van plastic kapje voor bescherming van de borstelharen (niet bij Interprox Grijs en Zwart).

  Welke maten zijn er van Interprox Plus?

  Interprox Plus zijn er in 9 verschillende maten met ieder een eigen kleur. De Interprox roze is de kleinste rager en de Interprox zwart de grootste. In onderstaande tabel zie je bij borsteldikte soms ook dubbele maten staan. Dit betekent dat de ragers conisch zijn. De vorm loopt dan uit als een kerstboom, zodat je meerdere maten in één hebt. Het belangrijkste kenmerk van de Interprox Plus ragers is dat deze in een hoek van 90 graden loopt. Hierdoor kun je gemakkelijk bij de achterste tanden en kiezen komen. 

  Interprox Plus

  Kleur

  ø Borsteldikte

  Interprox Plus Nano

  bbb

  1.9 mm 

  Interprox Plus Super Micro

  bbb

  2 mm 

  Interprox Plus Micro

  bbb

  2.4 mm 

  Interprox Plus Mini

  bbb

  3 mm 

  Interprox Plus Mini Conical

  bbb

  2 - 4 mm 

  Interprox Plus Conical

  bbb

  3 - 5 mm 

  Interprox Plus Maxi

  bbb

  4.2 - 5.7 mm 

  Interprox Plus X-Maxi

  bbb

  4.5 - 9 mm 

  Interprox Plus XX-Maxi

  bbb

  6 - 11 mm

  Welke kenmerken heeft Interprox Premium?

  • Recht model.
  • Met een comfortabele grip.
  • Interprox Premium ragers zijn flexibel én stevig.
  • Het ijzerdraadje in het midden van de Interprox rager is omwikkeld met een coating, die tanden, kiezen en implantaten beschermt.
  • Voorzien van plastic kapje voor bescherming van de borstelharen.

  Welke maten Interprox Premium bestaan er?

  Interprox Premium ragers zijn er in 8 maten. De meeste Interprox Premium zijn recht en daarom het meest geschikt om voorin de mond te gebruiken. Ook bevatten de ragers een antislip handvat, zodat de rager stevig tussen de vingers ligt. De roze rager is het kleinst en de paarse Interprox rager het grootst.

  Bij de Interprox Premium ragers staan er soms dubbele maten bij de borsteldikte. Dit betekent dat er meerdere maten in één rager zitten, bijvoorbeeld de Interprox Premium Rood en Interprox Premium Blauw. Deze conische ragers worden vaak verkocht vanwege de gangbare maat. 

  Interprox Premium

  Kleur

  ø Borsteldikte

  Interprox Premium Nano

  bbb

  1.9 mm 

  Interprox Premium Super Micro

  bbb

  2 mm 

  Interprox Premium Micro

  bbb

  2.4 mm 

  Interprox Premium Mini

  bbb

  3 mm 

  Interprox Premium Mini Conical

  bbb

  2 - 4 mm 

  Interprox Premium Conical

  bbb

  3.5 - 6 mm 

  Interprox Premium Cylindrical

  bbb

  3.5 mm 

  Interprox Premium Maxi

  bbb

  6 mm 

  Twijfel je over de juiste maat? Vraag advies aan je tandarts of mondhygiënist of neem contact met onze klantenservice.

  Hoe lang doe je met een rager?

  De Interprox rager is meerdere keren te gebruiken, op voorwaarde dat je ze na ieder gebruik goed schoonmaakt en op een droge plek bewaart. Beide soorten Interprox ragers hebben tweekleurige borstelhaartjes, waarbij de zwarte haartjes aangeven wanneer de Interprox rager vervangen moet worden. Zodra die zwarte borstelhaartjes bijna niet meer zichtbaar zijn, is het tijd om nieuwe Interprox ragers te gaan gebruiken. Houd dat goed in de gaten, want anders hebben de ragers niet meer het gewenste effect.

  Wat is Interprox gel?

  Als je twee keer per dag grondig poetst en de ragers combineert met het gebruik van Interprox gel, heb je dé beste combinatie te pakken voor een uitstekende mondverzorging. Deze gel is speciaal samengesteld om tandplak tussen tanden en kiezen te verwijderen. Je kunt het op het borsteltje van de Interprox rager aanbrengen en zo goed tussen alle interdentale ruimtes komen.

  Hoe gebruik je Interprox ragers?

  1. Plaats de rager tussen tanden of kiezen. Duw deze voorzichtig maar met enige druk de ruimte in. Er mag enige weerstand bestaan, maar druk absoluut niet te hard door.
  2. Beweeg de borstel een paar keer heen en weer en verwijder alle etensresten en bacteriën.
  3. Doe dit bij elke ruimte tussen je tanden en kiezen. Eerst vanaf de buitenzijde en daarna vanaf de binnenzijde.
  4. Maak de rager na afloop schoon en laat deze goed drogen.

  Waar kan ik Interprox kopen?

  Beide soorten Interprox ragers zijn te koop bij Kiesrijk.nl, zowel in losse verpakkingen als in grootverpakkingen. Interprox Plus zijn in 9 verschillende soorten verkrijgbaar en Interprox Premium in 8 verschillende soorten. De kenmerkende kleuren helpen je om goed te onthouden welke maten het beste bij jouw gebit passen. Plaats je je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Op naar een goede mondverzorging en een gezond en sterk gebit!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »