0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Interprox Ragers

  Interprox ragers zijn één van de meest betrouwbare ragers als het gaat om reiniging tussen tanden en kiezen. Gebruik dagelijks een Interprox rager en ga voor een gezond gebit. Interprox is onderdeel van Dentaid. Dit is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich inzet om de mondgezondheid van de samenleving te verbeteren. Dit doen ze door middel va Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  208 Producten

  Interprox ragers zijn één van de meest betrouwbare ragers als het gaat om reiniging tussen tanden en kiezen. Gebruik dagelijks een Interprox rager en ga voor een gezond gebit. Interprox is onderdeel van Dentaid. Dit is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich inzet om de mondgezondheid van de samenleving te verbeteren. Dit doen ze door middel van educatie, (wetenschappelijk) onderzoek en ontwikkeling. Hierbij staan onder meer kwaliteit en duurzaamheid centraal. Dat merk je meteen als je hun producten gebruikt.

  Hoe helpen Interprox ragers bij het gezond houden van je gebit?

  Interprox ragers zijn ontworpen om tandplak, voedselresten en bacteriën te verwijderen die zich ophopen op moeilijk bereikbare plaatsen waar tandenborstels niet goed bij kunnen komen, zoals tussen je achterste kiezen. Deze ruimtes zijn vaak te groot voor traditioneel flosdraad, maar te klein voor reguliere tandenborstels.

  Hoe gebruik je een Interprox rager?

  Om een Interprox rager te gebruiken, steek je voorzichtig het borsteltje tussen je tanden en kiezen en beweeg je het heen en weer. Op deze manier worden tandplak en achtergebleven voedselresten weggeveegd en worden de interdentale ruimtes gereinigd. Het is belangrijk om de ragers niet te hardhandig te gebruiken, zodat het tandvlees niet beschadigt. Gebruik Interprox ragers dagelijks als aanvulling op het poetsen met een (elektrische) tandenborstel voor een gezond, schoon en sterk gebit.

  Wat zijn de voordelen van Interprox ragers?

  Dankzij Interprox ragers kun je de moeilijk bereikbare plekken in je mond toch reinigen. Het is daarbij belangrijk dat je voor jouw gebit de juiste maat rager kiest. Anders krijg je niet het gewenste effect. Een te grote rager kan bijvoorbeeld voor ongewenste beschadigingen zorgen, terwijl een te kleine rager overal niet voldoende bij kan. Je wil natuurlijk dat een Interprox rager bijdraagt aan een schoner en gezonder gebit.

  Welke Interprox ragers zijn er?

  In het assortiment van Kiesrijk vind je Interprox ragers in verschillende uitvoeringen. Namelijk de Interprox Plus en de Interprox Premium. In onze blog: “verschillen tussen Interprox Plus en Interprox Premium” leggen we je de verschillen uit tussen deze uitvoeringen. 

  Welke Interprox rager heb ik nodig? 

  Interprox heeft de keuze uit Interprox Plus en Interprox Premium. We hebben een handige maattabel opgesteld. Mocht je er niet uitkomen, vraag dan advies aan je tandarts of mondhygiënist. Bovendien hebben wij ook een Interprox mix verpakking beschikbaar van Interprox Plus. Hierin zitten 6 ragers van verschillende maten. Handig als je niet weet welke maat je nodig hebt.

  Interprox Plus

  Kleur

  ø Borsteldikte

  Interprox Plus Nano

  bbb

  1.9 mm 

  Interprox Plus Super Micro

  bbb

  2 mm 

  Interprox Plus Micro

  bbb

  2.4 mm 

  Interprox Plus Mini

  bbb

  3 mm 

  Interprox Plus Mini Conical

  bbb

  2 - 4 mm 

  Interprox Plus Conical

  bbb

  3 - 5 mm 

  Interprox Plus Maxi

  bbb

  4.2 - 5.7 mm 

  Interprox Plus X-Maxi

  bbb

  4.5 - 9 mm 

  Interprox Plus XX-Maxi

  bbb

  6 - 11 mm

  Zoals je in de tabel kunt zien, staat de kleur van een Interprox rager voor de borsteldikte. De Interprox ragers uit de Plus serie gaan van 1,9mm tot maar liefst 11mm. Zit jouw ideale Interprox tandenrager er niet tussen? Kijk dan eens naar onderstaande ragers uit de Premium serie.

  Interprox Premium

  Kleur

  ø Borsteldikte

  Interprox Premium Nano

  bbb

  1.9 mm 

  Interprox Premium Super Micro

  bbb

  2 mm 

  Interprox Premium Micro

  bbb

  2.4 mm 

  Interprox Premium Mini

  bbb

  3 mm 

  Interprox Premium Mini Conical

  bbb

  2 - 4 mm 

  Interprox Premium Conical

  bbb

  3.5 - 6 mm 

  Interprox Premium Cylindrical

  bbb

  3.5 mm 

  Interprox Premium Maxi

  bbb

  6 mm 

  Hoe lang doe je met een Interprox rager?

  De Interprox rager is meerdere keren te gebruiken, op voorwaarde dat je ze na ieder gebruik goed schoonmaakt én op een droge plek bewaart. Beide soorten Interprox ragers hebben tweekleurige borstelhaartjes, waarbij de zwarte haartjes aangeven wanneer de Interprox rager vervangen moet worden. Zodra die zwarte borstelhaartjes bijna niet meer zichtbaar zijn, is het tijd om nieuwe Interprox ragers te gaan gebruiken. Houd dat goed in de gaten, want anders hebben de ragers niet meer het gewenste effect.

  Alternatieven voor Interprox ragers

  Zijn de tandenragers van Interprox toch niet helemaal wat je zoekt? Niet getreurd, want onze productspecialisten hebben een aantal geschikte alternatieven voor je op een rijtje gezet:

  Toch liever een specialist spreken voor persoonlijk advies? Neem contact op met onze klantenservice of vraag jouw tandarts of mondhygiënist om advies over de perfecte rager voor jouw gebit.

  Waar kan ik Interprox ragers kopen?

  Beide soorten Interprox tandenragers zijn te koop bij Kiesrijk.nl, zowel in losse verpakkingen als in grootverpakkingen. Interprox Plus zijn in 9 verschillende soorten verkrijgbaar en Interprox Premium in 8 verschillende soorten. De kenmerkende kleuren helpen je om goed te onthouden welke maten het beste bij jouw gebit passen. Plaats je je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Op naar een goede mondverzorging en een gezond en sterk gebit!