0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Plaque Defence

  Philips is een bekend merk dat een breed scala aan elektronische apparaten en producten produceert, waaronder opzetborstels voor elektrische tandenborstels. Eén van de populaire opzetborstels van Philips is de Plaque Defence opzetborstel. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  2 Producten

  Ga voor een goede mondverzorging met de Philips opzetborstels Plaque Defence

  De Philips Plaque Defence opzetborstels zijn ontworpen om effectieve plaqueverwijdering te bieden tijdens het tandenpoetsen. Plaque is een kleverige laag van bacteriën die zich op de tanden vormt en kan leiden tot tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere mondproblemen. Het regelmatig verwijderen van plaque is essentieel voor een goede mondgezondheid.

  De Plaque Defence opzetborstels van Philips hebben borstelharen met een speciaal ontwerp dat helpt bij het verwijderen van tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals tussen je tanden en kiezen en langs de tandvleesrand. De borstelharen zijn dicht op elkaar geplaatst en hebben afgeronde uiteinden om het tandvlees zachtjes te reinigen zonder irritatie te veroorzaken. Hoe meer tandplak je verwijdert met het tandenpoetsen, hoe minder kans je hebt op gaatjes, bloedend tandvlees, een slechte adem en andere gebitsproblemen.

   

  Gebruik op tijd een nieuwe Philips opzetborstel voor het beste resultaat

  De Philips Plaque Defence opzetborstels hebben een herkenningssysteem dat aangeeft wanneer de borstelharen versleten zijn en aan vervanging toe zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd met een optimale borstelkwaliteit poetst en de beste resultaten behaalt.

  Het wordt aanbevolen om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen, of eerder als de borstelharen versleten of beschadigd zijn of als je bijvoorbeeld flink verkouden bent geweest. Door regelmatig gebruik te maken van de Plaque Defence opzetborstels van Philips in combinatie met een goede poetstechniek en regelmatig tandartsbezoek, kun je bijdragen aan een gezonde en schone mond.

  Het is tot slot altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van Philips opzetborstels en regelmatig je tandarts te raadplegen voor advies over mondverzorging. Op die manier zorg je voor een gezond en sterk gebit. Daar heeft je hele lichaam profijt van.