0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Witte tanden

  Tanden verkleuren door roken maar bijvoorbeeld ook door het nuttigen van bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Je kunt met de juiste professionele middelen (thuis) heel goed witte tanden krijgen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  45 Producten

  Hoe krijg je witte tanden?

  Er zijn verschillende manieren om wittere tanden te krijgen:

  • Tandpasta voor wittere tanden
   Er zijn speciale tandpasta's op de markt die je tanden witter te maken. Deze tandpasta's bevatten ingrediënten zoals waterstofperoxide of bicarbonaat die oppervlakkige vlekken kunnen verwijderen. Regelmatig poetsen met een tandpasta voor wittere tanden kan geleidelijk aan resultaten opleveren. Bij Kiesrijk.nl vind je verschillende whitening tandpasta’s die je kunnen helpen. Deze zijn ook te gebruiken voor een elektrische tandenborstel. Tip: binnen ons assortiment Vitis tandpasta zijn er echte aanraders te vinden.
  • Vermijd verkleurende voedingsmiddelen en dranken
   Sommige voedingsmiddelen en dranken, zoals koffie, thee, rode wijn en bessen, kunnen je tanden verkleuren. Door het verminderen van je consumptie van deze verkleurende stoffen kun je de kans op tandverkleuring verminderen.
  • Goede mondhygiëne
   Regelmatig en grondig poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees, gebruik maken van tandenragers of flosdraad en spoelen met een mondspoeling helpt bij het verwijderen van oppervlakkige vlekken en het behouden van een goede mondgezondheid. Je hebt naast whitening tandpasta’s onder andere mondwater dat helpt om je gebit witter te maken. Deze producten vind je ook in onze webshop.
  • Professionele tandenbleekbehandeling
   Als je snel en effectief wittere tanden wilt, kun je overwegen om een professionele tandenbleekbehandeling te ondergaan bij een tandarts. Tijdens deze behandeling wordt er een bleekmiddel op je tanden aangebracht en geactiveerd met een speciale lichtbron. Dit proces kan in één sessie aanzienlijke verkleuringen verminderen. Raadpleeg je tandarts over deze mogelijkheid. Hij of zij kan je hier alles over vertellen.

  Vraag advies!

  Het is wel belangrijk om te onthouden dat niet alle bovengenoemde methoden geschikt zijn voor iedereen. Als je bijvoorbeeld ernstige tandverkleuring hebt of tandheelkundige problemen, is het raadzaam om advies te vragen bij je tandarts. Hij of zij kan je helpen de beste opties voor jouw specifieke situatie te bepalen.

  Wil je meer weten over de mondverzorgingsproducten van Kiesrijk.nl? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.