0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Tandpasta 3+

  Tandpasta voor kinderen van 3 jaar en ouder is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van jonge kinderen die hun tanden beginnen te poetsen. Deze tandpasta's zijn ontworpen met een milde formule die geschikt is voor het melkgebit van kinderen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Welke eigenschappen heeft tandpasta 3+?

  Tandpasta 3+ is verkrijgbaar in verschillende smaken die aantrekkelijk zijn voor kinderen, zoals aardbei, banaan of watermeloen. Dit helpt kinderen gemotiveerd te houden om regelmatig hun tanden te poetsen.

  Wat betreft de ingrediënten in tandpasta 3+, bevatten ze doorgaans een lager fluoridegehalte dan tandpasta voor volwassenen. Dit is omdat jonge kinderen de neiging hebben om tandpasta door te slikken in plaats van uit te spugen. Een teveel aan fluoride kan schadelijk zijn voor jonge kinderen, dus tandpasta 3+ bevat een veilige hoeveelheid fluoride die geschikt is voor hun leeftijdsgroep.

  Hoe gebruik je tandpasta voor kinderen van 3 jaar en ouder?

  Het gebruik van tandpasta 3+ helpt kinderen de juiste mondhygiëne te ontwikkelen en draagt bij aan het behoud van een gezond gebit. Het wordt aanbevolen om kinderen vanaf het moment dat hun tanden beginnen door te breken, tweemaal daags hun tanden te laten poetsen met tandpasta 3+ onder toezicht van een volwassene. Het is belangrijk om kinderen te leren hoe ze op de juiste manier hun tanden moeten poetsen en hoe ze overtollige tandpasta moeten uitspugen en hun mond moeten spoelen.

  Per poetsbeurt heb je niet heel veel tandpasta op je tandenborstel nodig. Een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt is al voldoende bij iedere poetsbeurt. Zorg dat je kind alle plekken in het gebit poetst. En vergeet niet om als volwassene nog even na te poetsen. Blijf napoetsen totdat je kind 10 jaar is. Pas dan kan een kind helemaal goed zelf tandenpoetsen. Maak er iedere ochtend en elke avond een leuk ritueel van, zodat het poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees iets positiefs wordt.