0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Philips opzetborstels

  Philips opzetborstels bestaan in verschillende soorten en maten. Deze Philips opzetborstels zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  15 Producten

  Philips opzetborstels zijn te gebruiken bij Philips elektrische tandenborstels. Dagelijks elektrisch poetsen draagt bij aan een goede mondverzorging. Poets twee keer per dag minimaal twee minuten je tanden, kiezen en tandvlees met een elektrische tandenborstel en ga voor een gezond en sterk gebit.

  Om het meest optimale resultaat van poetsen met een elektrische tandenborstel te bereiken, is het belangrijk om de opzetborstels iedere drie maanden te vervangen. Bij de meeste opzetborstels zie je het aan de borstelhaartjes wanneer ze aan vervanging toe zijn. Bij normaal gebruik wissel je iedere drie maanden voor een nieuwe Philips opzetborstel.

  Philips Sonicare opzetborstels

  Philips Sonicare opzetborstels bestaan in diverse soorten en maten. Kiesrijk.nl heeft onder andere de volgende Philips Sonicare opzetborstels in het assortiment zitten:

  Advies nodig?

  Heb je vragen over Philips opzetborstels? Bij Kiesrijk.nl staan we voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected] en we beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24 uur.