0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  O7 Active mondspoelmiddel online kopen

  O7 Active mondspoelmiddel is een krachtig product dat zorgt voor een optimale mondgezondheid. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  2 Producten

  Wat doet O7 Active mondspoelmiddel voor je gebit?

  O7 Active mondspoelmiddel is ontwikkeld door deskundigen op het gebied van mondverzorging. Het bevat een unieke formule die effectief tandplak verwijdert en tandvleesontstekingen voorkomt.

  O7 Active mondwater is speciaal ontworpen om de mond te reinigen op plaatsen waar een tandenborstel niet bij kan komen. Het bevat ingrediënten, zoals chloorhexidine en cetylpyridiniumchloride, die bacteriën in de mond doden en tandvleesontstekingen voorkomen. Ook zorgt O7 Active mondspoelmiddel voor een frisse adem en een schone mond.

  Het mondwater van O7 Active kenmerkt zich door actieve zuurstof. Dat helpt bij de gerichte bestrijding tegen schadelijke, slechte bacteriën, die de veroorzaker zijn van veel mondziektes. De actieve zuurstof helpt het aantal bacteriën sterk te reduceren, waardoor je minder kans hebt op onder meer cariës, klachten aan je tandvlees en een slechte adem. Tenslotte heeft het als bijkomend voordeel dat deze vorm van zuurstof je tanden op een veilige manier witter maakt en verkleuringen op en in het glazuur verwijdert.

  Waarom zou je O7 Active mondspoelmiddel gebruiken?

  Regelmatig gebruik van O7 Active mondspoelmiddel kan tandvleesontstekingen voorkomen en zorgen voor een gezonde mond. Het helpt ook om tandplak te verminderen en tanden en tandvlees gezond te houden. Het is daarom een goede aanvulling op de dagelijkse mondverzorgingsroutine. Gebruik O7 Active mondwater minimaal één keer per dag na het tandenpoetsen voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Let op: vergeet niet om O7 Active mondspoelmiddel na gebruik uit te spugen en niet door te slikken.

  O7 Active mondspoelmiddel heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere mondspoelmiddelen. Zo is het krachtiger dan reguliere mondspoelmiddelen en heeft het een langdurig effect. Bovendien is het mondspoelmiddel vrij van alcohol, waardoor het minder irriterend is voor de mond.

  O7 Active mondspoelmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Het is veilig in gebruik en kan dagelijks worden gebruikt zonder je mond te irriteren. Wacht niet langer en start vandaag nog met het gebruik van O7 Active mondspoelmiddel.