0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Lactona mondwater online kopen

  Lactona mondwater is een product dat ontwikkeld is om de mondgezondheid te verbeteren. Dat heeft direct een effect op je algehele gezondheid. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  1 Product

  Hoe helpt Lactona mondwater je gebit?

  Lactona mondwater is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van alcohol. Hierdoor is het zacht voor de mond en tast het de natuurlijke bacteriën in de mondflora niet aan. Dit maakt het mondwater geschikt voor dagelijks gebruik zonder bijwerkingen.

  Lactona mondwater bevat onder andere xylitol en fluoride. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die bacteriën in de mond doodt. Hierdoor kan tandplak zich minder goed hechten aan je tanden en kiezen en wordt de kans op tandbederf verminderd. Fluoride is een stof die de tanden versterkt en beschermt tegen gaatjes. Door Lactona mondwater te gebruiken, wordt de mondflora in balans gebracht en worden de tanden optimaal beschermd.

  Hoe kun je Lactona mondspoeling het beste gebruiken?

  1. Poets twee keer per dag grondig je tanden, kiezen en tandvlees. Het is het beste om per poetsbeurt twee minuten te poetsen. Houd een vaste volgorde aan, zodat je altijd weet dat je alle plekken van je gebit gehad hebt.
  2. Spoel je mond 30 seconden lang met Lactona mondwater.
  3. Spuug na afloop het mondwater uit. Let op: zorg dat je het niet doorslikt.
  4. Voor het meest optimale resultaat: gebruik minimaal één keer per dag mondwater na het tandenpoetsen.

  Zorg voor een gezond gebit!

  Naast het gebruik van mondwater is het belangrijk om dagelijks te poetsen en flossen of ragen en om regelmatig een tandarts of mondhygiënist te bezoeken. Door deze maatregelen te combineren met het gebruik van Lactona mondwater, wordt je mond optimaal beschermd en kan tandbederf en tandvleesproblemen worden voorkomen. Nog even voor de zekerheid: het gebruik van mondwater is een aanvulling op je dagelijkse mondverzorging; het is géén vervanging van tandenpoetsen.