0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Pro Results

  Philips is een bekend en gerespecteerd merk dat een breed scala aan elektronische producten produceert, waaronder elektrische tandenborstels met bijbehorende opzetborstels. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  1 Product

  Eén van de populaire productlijnen van Philips zijn de Pro Results opzetborstels voor elektrische tandenborstels.

   

  Ga voor een gezond gebit met Philips Pro Results opzetborstels

  De Philips Pro Results opzetborstels zijn ontworpen om een grondige en effectieve reiniging van je tanden, kiezen en tandvlees te bieden. Ze zijn compatibel met verschillende modellen van de Philips Sonicare tandenborstelreeks, waaronder de Sonicare DiamondClean, Sonicare FlexCare, Sonicare HealthyWhite en Sonicare EasyClean.

  Wat de Philips Pro Results opzetborstels onderscheidt van andere opzetborstels, is hun speciale ontwerp en functionaliteit. Deze Philips opzetborstels hebben namelijk een gebogen nek en contouren die helpen om de borstelkop gemakkelijk toegang te geven tot moeilijk bereikbare plaatsen in de mond, zoals de achterste kiezen. Dit zorgt voor een grondige reiniging, zelfs op lastige plekken. Dat is prettig, omdat daar meestal de meeste tandplak en voedselresten blijven zitten. Als je die niet goed verwijdert, dan heb je een verhoogde kans op gaatjes, een slechte adem en andere gebitsproblemen.

  De opzetborstels zijn voorzien van hoogwaardige borstelharen die zacht zijn voor het tandvlees, maar toch effectief tandplak en oppervlaktevlekken verwijderen. Deze borstelharen zijn ook afgerond om irritatie van het tandvlees te voorkomen. Bovendien zijn de borstelharen kleurgecodeerd, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Over het algemeen wordt aanbevolen om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen voor optimale resultaten.

   

  Poets dagelijks met de Phlips opzetborstels Pro Results

  De Philips Pro Results opzetborstels bieden dus een combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en effectieve reiniging. Ze helpen bij het handhaven van een goede mondgezondheid door tandplak te verminderen en het tandvlees gezond te houden. Het regelmatig gebruik van deze opzetborstels kan bijdragen aan een schonere en gezondere mond.