0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Tandenborstels 3+

  Tandenborstels voor kinderen van 3 jaar en ouder zijn speciaal ontworpen om voor de behoeften van jonge kinderen tijdens het tandenpoetsen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  39 Producten

  Welke kenmerken hebben tandenborstels voor kinderen vanaf 3 jaar?

  • Zachte borstelharen: Tandenborstels voor kinderen van 3 jaar en ouder hebben zachte haren om te voorkomen dat het tandvlees van het kind beschadigd raakt. De zachte haren zorgen voor een zachte reiniging van de tanden, de kiezen en het tandvlees.
  • Kleinere borstelkop: Deze kindertandenborstels hebben een kleinere kop dan tandenborstels voor volwassenen. Dit maakt het gemakkelijker voor kinderen om alle delen van hun mond te bereiken, inclusief de achterste kiezen. Hoe beter je overal in het gebit goed kunt poetsen, hoe minder kans je hebt op gaatjes, bloedend tandvlees en andere gebitsproblemen.
  • Aantrekkelijke ontwerpen: Tandenborstels voor kinderen vanaf 3 jaar hebben vaak kleurrijke en aantrekkelijke ontwerpen om kinderen aan te moedigen om regelmatig te poetsen. Ze kunnen personages uit tekenfilms, dieren of andere leuke afbeeldingen bevatten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Spiderman, dieren uit de dierentuin en Minnie Mouse.
  • Comfortabele handgreep: De handgreep van tandenborstels voor jonge kinderen is ergonomisch ontworpen om gemakkelijk vast te houden. Dit helpt kinderen om zelfstandig te poetsen en geeft hen meer controle tijdens het proces. Tegelijkertijd is deze handgreep eenvoudig vast te houden voor volwassenen. Erg handig, aangezien het aangeraden wordt om het gebit van kinderen tot 10 jaar even na te poetsen.
  • Speciale functies: Sommige tandenborstels voor kinderen van 3 jaar en ouder kunnen extra functies hebben, zoals muziek of lichtjes, om het poetsen leuker te maken en kinderen te motiveren om langer te poetsen.

  Help je kind een goede mondverzorging te ontwikkelen

  Het is belangrijk om te benadrukken dat kinderen op deze leeftijd nog begeleiding en toezicht nodig hebben tijdens het tandenpoetsen. Ouders moeten ervoor zorgen dat hun kinderen de juiste techniek gebruiken en dat de kindertandenborstel regelmatig vervangen wordt, idealiter elke drie maanden of al eerder wanneer de borstelharen versleten zijn.