0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Optimal White

  Philips Optimal White opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Philips elektrische tandenborstels. De opzetborstels maken deel uit van Philips Sonicare, die bekend staat om zijn geavanceerde reinigingstechnologie en tandvleesverzorging. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  3 Producten

  Wittere tanden en een stralende glimlach

  De Philips Optimal White opzetborstels zijn ontworpen om je te helpen bij het bereiken van wittere tanden en een stralende glimlach. Ze maken gebruik van een unieke borsteltechnologie die tandplak effectief verwijdert en oppervlaktevlekken op je tanden en kiezen vermindert. De borstelharen van de Philips Optimal White opzetborstels zijn dicht op elkaar geplaatst en hebben een speciale vorm om elke tand en iedere kies individueel te omhullen en grondig te reinigen. Dat zorgt voor minder gebitsproblemen en een gezonder en sterker gebit.

  Bovendien zijn de Philips Optimal White opzetborstels voorzien van een speciale polijstcup in het midden van de borstelkop. Deze cup helpt om oppervlaktevlekken te verwijderen en de natuurlijke witheid van je tanden en kiezen te herstellen. Tijdens het poetsen zorgt de Sonicare technologie voor dynamische vloeistofkracht en sonische trillingen, waardoor de vloeistof tussen je tanden en kiezen en langs de tandvleesrand wordt gestuwd voor een grondige reiniging.

   

  Bij welke Philips elektrische tandenborstels kun je de Optimal White opzetborstels gebruiken?

  De Philips Optimal White opzetborstels zijn compatibel met verschillende Philips Sonicare modellen, waaronder de DiamondClean, FlexCare, HealthyWhite en EasyClean tandenborstels. Het is altijd belangrijk om te controleren of de Philips opzetborstels geschikt zijn voor jouw specifieke model elektrische tandenborstel voordat je ze aanschaft.

   

  Vervang Philips opzetborstels op tijd!

  Het wordt aanbevolen om de opzetborstels iedere drie maanden te vervangen, zoals aanbevolen door tandheelkundige professionals. Hierdoor blijven de opzetborstels effectief en hygiënisch in het verwijderen van tandplak en het behouden van de optimale reinigingsprestaties. Vervang opzetborstels eerder als je merkt dat de borstelhaartjes versleten zijn of als je flink verkouden bent geweest.