0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bamboo Piksters ragers online kopen

  Met Bamboo Piksters ragers maak je effectief tanden en kiezen schoon na het tandenpoetsen en verwijder je de laatste etens- en plakresten uit de interdentale ruimten. De ragers zijn duurzaam, omdat ze vrijwel volledig biologisch afbreekbaar zijn. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  13 Producten

  Bamboo Piksters ragers: verkrijgbaar sinds 2019

  Bamboo Piksters ragers zijn kleine borsteltjes die je na het tandenpoetsen kunt gebruiken om tandplak en etensresten tussen je tanden en kiezen te verwijderen op plekken waar je met een (elektrische) tandenborstel alleen niet bij kunt.

  Tandartsen en mondhygiënisten raden aan om dagelijks na het tandenpoetsen te rageren. Niet gek, dus, dat Kiesrijk.nl beschikt niet alleen over een ruim aanbod aan verschillende soorten en maten interdentale Piksters ragers die al een tijdje op de markt zijn, maar ook Bamboo Piksters ragers in het assortiment heeft opgenomen. Bamboo Piksters Ragers zijn verkrijgbaar sinds 2019.

  Bamboo ragers als duurzaam alternatief voor plastic ragers

  Bamboo Piksters ragers zijn uiteraard gemaakt van bamboe als duurzaam alternatief voor plastic. Bamboe is snelgroeiend en van nature antibacterieel. Om precies te zijn groeit bamboe zo'n één meter per dag en dankzij het feit dat bamboe van nature antibacterieel is, zijn er tijdens het telen ervan geen gewasbeschermingsmiddelen en/of andere hulpmiddelen nodig.

  Voor 97% vrij van plastic

  Bamboo Piksters interdentale ragers zijn voor 97% vrij van plastic en gemaakt van op milieuvriendelijke wijze geteelde, volledig biologisch afbreekbare bamboe. Zelfs de verpakking waarin de ragers worden geleverd is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is daarmee dus ook biologisch afbreekbaar. Het enige dat niet biologisch afbreekbaar is, zijn de draad en borstels van de ragers. Dit alles maakt de ragers zoals gezegd voor maar liefst 97% plasticvrij. Door Baboo Piksters ragers te gebruiken, zorg je dus niet alleen voor je tanden, maar ook het milieu.

  Tip: poets vóór het rageren met de Piksters Bamboo Zachte Tandenborstel en je bent helemaal duurzaam met je mondgezondheid bezig!

  Soorten bamboo Piksters ragers

  Op dit moment zijn er bij Kiesrijk.nl 2 soorten interdentale ragers van bamboe verkrijgbaar: rechte ragers en ragers met een hoek van 90 graden. Wat het verschil is tussen deze twee ragers lees je hieronder.

  Bamboo Piksters rechte ragers

  De rechte interdentale bamboo Piksters ragers zijn voorzien van een recht bamboe handvat en een rechte ijzerdraad waar de draad doorheen is geweven. De rechte vorm zorgt ervoor dat je met name tussen je voortanden goed kunt schoonmaken. Daarnaast is de kop van de ragers zo flexibel is dat je deze kunt buigen om ook tussen de achterste tanden en kiezen te kunnen reinigen.

  Bamboo Piksters ragers met een hoek van 90 graden

  Behalve rechte ragers zijn er ook bamboo Piksters ragers met een 90 graden hoek. Deze ragers zijn vooral handig om te gebruiken voor de zijkant van je gebit. Ragers met een hoek van 90 graden zijn verder vooral ideaal voor mensen die het prettig vinden om een rager tijdens het gebruik ervan recht in de hand te houden.

  Alle maten en met een maat corresponderende kleur

  Bamboo Piksters ragers zijn verkrijgbaar in alle maten van 00 tot 6. Er is er dus altijd een die bij je gebit past! Elke verpakking bevat 8, 24 of 32 bamboe ragers van dezelfde maat.

  Heeft je partner, kind of huisgenoot een andere maat? Geen zorgen: elke maat heeft een andere kleur, dus de kans dat je per ongeluk de verkeerde rager pakt en gebruikt, is heel klein. Onderstaand schema is een overzicht van alle maten en kleuren Piksters bamboe ragers: 

  [SCHEMA]

  Bamboo Piksters online bestellen

  In het assortiment van Kiesrijk.nl vind je gegarandeerd de bamboo Piksters ragers die passen bij de interdentale ruimten van jouw gebit en die ervoor zorgen dat je je tanden nóg beter kunt reinigen. Nadat je de juiste bamboe ragers in je virtuele winkelmandje hebt geplaatst, het bestelproces hebt doorlopen en je order hebt afgerekend, gaan we voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je de ragers zo snel mogelijk krijgt thuisbezorgd.

  Heb je nog vragen over (het bestellen van) een van de bamboo Piksters ragers? Stuur ons dan gerust een berichtje via: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je!