0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Tweedekans artikelen online kopen

  Soms is de verpakking van een mondverzorgingsproduct beschadigd of is deze opengescheurd. Het mondverzorgingsproduct is dan nog intact en goed te gebruiken. Zo'n product wordt bij Kiesrijk.nl een Tweekans artikel genoemd. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Tweedekans artikelen voor een kleinere prijs bestellen bij Kiesrijk.nl

  Op deze pagina vind je een overzicht van alle Tweedekans artikelen bij Kiesrijk.nl: mondverzorgingsproducten mét, maar heel soms ook zonder de originele verpakking. Tweedekans artikelen worden voor een kleinere prijs aangeboden dan dat van een nieuw artikel, bijvoorbeeld vanwege een beschadiging aan de originele verpakking. Je bestelt ze eenvoudig vanaf deze plek bij Kiesrijk.nl.

  Deukschade, lekschade of minder lang houdbaar

  De Tweedekans mondverzorgingsartikelen die je hier terugvindt hebben vaak letterlijk een deukje opgelopen doordat ze tijdens het transport klem hebben gezeten, zijn tijdens het transport omgevallen en gaan lekken of zijn net wat minder lang houdbaar dan de nieuwe artikelen die we verkopen. 

  Op de productpagina van elk van de Tweedekans producten staat precies aangegeven waarom dit wordt verkocht als Tweedekans product. 

  Waarom verkopen we (ook) Tweedekans producten?

  Waarom we bij Kiesrijk.nl ook Tweedekans artikelen verkopen? Dat antwoord is simpel: omdat het weggooien van Tweedekans producten zonde is en ook niet heel duurzaam en niet heel goed voor het milieu.

  Alle Tweedekans artikelen van Kiesrijk.nl zijn nog goed gebruiken tijdens je dagelijkse mondverzorging. Het gebruiksgemak van het product blijft, enkel het uiterlijk en de prijs zijn anders. Maak door het bestellen van een Tweedekans artikel een duurzame keuze draag je steentje bij aan een beter milieu door een Tweedekans artikel aan te schaffen.

  Nog vragen?

  Heb je nog vragen over een van onze Tweedekans artikelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door een berichtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder!