test Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen - Kiesrijk
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Philips Sonicare

  Philips Sonicare biedt opzetborstels speciaal ontworpen voor kinderen als onderdeel van hun Sonicare elektrische tandenborstelassortiment. Deze opzetborstels zijn ontwikkeld met het oog op de mondgezondheid van (jonge) kinderen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel kies jij?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Waarom zijn Philips Sonicare opzetborstels goed te gebruiken door kinderen?

  De opzetborstels voor kinderen van Philips Sonicare hebben een aantal kenmerken die ze geschikt maken voor jonge tanden en tandvlees. Ze hebben kleinere borstelkoppen die specifiek zijn ontworpen om in de mond van een kind te passen. Ook zijn de Philips Sonicare opzetborstels zachter dan de opzetborstels voor volwassenen. Deze zachtheid zorgt voor een zachte en effectieve reiniging van de tanden, de kiezen en het tandvlees van kinderen, zonder het risico op irritatie.

  Daarnaast zijn de Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen vaak voorzien van kleurrijke en speelse ontwerpen om de interesse van kinderen te wekken en hen aan te moedigen om regelmatig te poetsen. Sommige opzetborstels hebben zelfs personages of thema's uit populaire kinderfilms of -series, waardoor het tandenpoetsen voor kinderen nóg leuker wordt. Laat je kind zijn of haar favoriete elektrische tandenborstel kiezen en poetsen wordt een waar feestje.

  Net als de opzetborstels voor volwassenen maken de Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen gebruik van de sonische technologie. Dit betekent dat de borstelharen met hoge frequentie heen en weer trillen, waardoor ze grondig tandplak kunnen verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit voorkomt gebitsproblemen, zoals gaatjes en bloedend tandvlees. Vergeet niet om regelmatig de Philips Sonicare opzetborstels te vervangen voor een nieuwe. Het advies is om dit elke drie maanden te doen voor een optimaal poetsresultaat.

   

  Ga voor een gezonde mondverzorging

  Door het gebruik van Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen kunnen ouders hun kinderen helpen bij het ontwikkelen van een goede mondhygiëne en van gezonde gewoonten die een leven lang meegaan. Bij vragen of bij het nodig hebben van advies kun je altijd je tandarts of mondhygiënist raadplegen.