0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Precision Clean

  De Oral B Precision Clean opzetborstels zijn een populaire keuze voor elektrisch poetsen. Ze zijn speciaal ontworpen om een grondige reiniging van je tanden, kiezen en tandvlees te bieden. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  9 Producten

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Oral B Precision Clean opzetborstels?

  De Oral B Precision Clean opzetborstels hebben een aantal fijne eigenschappen, waardoor veel mensen deze Oral-B opzetborstels graag gebruiken. We zetten de belangrijkste even op een rijtje:

  • Reinigingsprestaties: De Oral-B Precision Clean opzetborstels hebben een ronde borstelkop met zachte, maar effectieve borstelharen die zorgen voor een grondige verwijdering van tandplak en een verbeterde reiniging tussen je tanden en kiezen.
  • Indicatorborstelharen: Deze Oral B opzetborstels zijn uitgerust met indicatorborstelharen die na verloop van tijd vervagen. Dit is een handige functie die aangeeft wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen voor optimale reinigingsresultaten.
  • Compatibiliteit: De Oral B Precision Clean opzetborstels zijn ontworpen om te passen op een breed scala aan Oral B elektrische tandenborstels. Ze kunnen eenvoudig op de Oral B elektrische tandenborstel worden vastgeklikt en blijven stevig op hun plaats tijdens het gebruik.
  • Aanbevolen gebruik: Het wordt aanbevolen om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen, zoals aanbevolen door tandheelkundige professionals. Dit helpt ervoor te zorgen dat de borstelharen optimaal blijven presteren en een optimale reiniging van de mondgezondheid bieden.
  • Verbeterde mondgezondheid: Door regelmatig gebruik van de Oral-B Precision Clean opzetborstels kun je bijdragen aan het verminderen van tandplak, het voorkomen van tandvleesproblemen en het bevorderen van een frisse adem. Hoe beter je voor je gebit zorgt, hoe beter je dat merkt aan de rest van je lichaam. Een gezond lichaam begint namelijk bij een gezond gebit.

   

  Meer weten?

  Heb je nog vragen over het gebruik van de Oral B Precision Clean opzetborstels? Of wil je meer informatie over één van de andere mondverzorgingsproducten uit de webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord.