0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Oral-B elektrische tandenborstels

  Eén van de populairste merken op het gebied van elektrische tandenborstels is Oral B. Iedere dag poetsen heel veel mensen met Oral B tandenborstels en ervaren hoe fijn deze elektrische tandenborstels zijn. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  24 Producten

  Welke voordelen hebben Oral B tandenborstels?

  • Oral B tandenborstels hebben een kenmerkende ronde borstelkop die ervoor zorgt dat je de hele dag een schoon en fris gevoel ervaart.
  • Oral B tandenborstels bieden een optimale tandvleesbescherming, zodat je een signaal krijgt als je te hard aan het poetsen bent.
  • De Oral B tandenborstel kent een ingebouwde timer, waardoor twee minuten tandenpoetsen voorbij vliegt. Voor je het weet, hoor je een geluidje of krijg je een signaal dat je poetstijd erop zit.
  • Oral B tandenborstels kunnen eenvoudig en snel opgeladen worden met de bijgeleverde oplader. De elektrische tandenborstel geeft een duidelijk signaal wanneer het opladen moet gebeuren.
  • De opzetborstels van de Oral B tandenborstel geeft aan als deze vervangen moet worden. Gemiddeld is dat iedere drie maanden. Doe dit ook als het nodig is om een optimaal effect van het poetsen met Oral B tandenborstels te blijven ervaren.

  Welke Oral B tandenborstel is geschikt voor mij?

  Oral B tandenborstels bestaan in allerlei soorten en maten. Je hebt onder andere de Oral B Pro en de Oral B Vitality serie. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken. Zo staat Oral B bijvoorbeeld bekend om de aanpasbare poetsstanden en de Oral B Vitality om zijn essentie van het poetsen.

  Wil je gaan poetsen met Oral B tandenborstels en weet je niet precies welke je het beste kunt gaan gebruiken? Overleg dan met je tandarts of mondhygiënist. Hij of zij kent jouw gebit tenslotte het allerbeste. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.