0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Fixodent

  Procter & Gamble - waar Fixodent een onderdeel van uitmaakt - bestaat al ruim 180 jaar en is inmiddels te vinden in miljoenen woonkamers, badkamers, keukens en wasruimtes. Bij Procter & Gamble geloven ze in kleine maar betekenisvolle manieren om het leven beter te maken, voor nu én voor de volgende generatie. Houd je kunstgebit goed vast Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  88 Producten

  Procter & Gamble - waar Fixodent een onderdeel van uitmaakt - bestaat al ruim 180 jaar en is inmiddels te vinden in miljoenen woonkamers, badkamers, keukens en wasruimtes. Bij Procter & Gamble geloven ze in kleine maar betekenisvolle manieren om het leven beter te maken, voor nu én voor de volgende generatie.

  Houd je kunstgebit goed vast met Fixodent kleefpasta

  Fixodent staat in het algemeen bekend om de kleefpasta voor je kunstgebit. Fixodent kunstgebitkleefcrème helpt om je kunstgebit op z’n plaats te houden. Het gebruiken van de juiste Fixodent kleefpasta is zeer belangrijk. Hoe beter deze kleefpasta voor jouw kunstgebit is, hoe zekerder je rond kunt lopen met je kunstgebit. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je gebitsprothese ineens loslaat.

  Fixodent kleefpasta is speciaal ontwikkeld om met je mond te werken voor een veilige en comfortabele grip. Door het natuurlijke vocht in je mond verandert de zachte Fixodent crème in een elastische structuur. Dat zorgt ervoor dat je kunstgebit stevig zit vastgeklemd, zodat (bijten in) eten zonder problemen kan. Gemiddeld genomen gaat Fixodent kleefpasta één hele dag mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van bijvoorbeeld je kunstgebit en hoe vaak je op een dag eten en drinken nuttigt. Fixodent kan in ieder geval op volledige als gedeeltelijke prothesen gebruikt worden.

  Hoe breng ik Fixodent kleefpasta aan?

  Wanneer je Fixodent kleefpasta gaat gebruiken, is het natuurlijk wel handig dat je weet hoe je dit product moet aanbrengen. Een Fixodent gebruiksaanwijzing mag dan niet ontbreken:

  1. Reinig en droog je kunstgebit grondig.
  2. Knijp de Fixodent kleefpasta met een paar druppeltjes uit op je kunstgebit. Begin met een klein beetje en breng de lijm niet te dicht aan bij de randen van het kunstgebit.
  3. Druk je kunstgebit stevig op de plaats en houd dit een paar seconden vast. Als de Fixodent vanuit de zijkanten sijpelt, dan heb je teveel gebruikt.
  4. Probeer zelf even uit welk type Fixodent kleefpasta je het fijnste vindt en hoeveel je per keer nodig hebt. Dat kan enorm verschillen per persoon.
  5. Houd het mondstuk en de dop van de Fixodent kleefpasta droog om verstopping te voorkomen.
  6. Gebruik een speld om de opening opnieuw te openen als deze dicht is komen te zitten.
  7. Ga regelmatig naar je tandarts om de goede pasvorm van je kunstgebit na te laten kijken. Een slecht passend kunstgebit kan vervelende gevolgen voor je gezondheid hebben.

  Welke Fixodent kleefpasta past bij mijn gebit?

  Zoals hierboven bij de Fixodent gebruiksaanwijzing al verteld werd, verschilt het per persoon én per kunstgebit welke Fixodent kleefpasta het fijnste is. Bij Kiesrijk.nl hebben we verschillende soorten in ons assortiment zitten, waaronder:

  • Fixodent kleefpasta original
  • Fixodent Plus Dual Power Premium kleefpasta
  • Fixodent Plus Anti voedselresten kleefpasta
  • Fixodent kleefpasta neutral
  • Fixodent Professional kleefpasta

  Vraag advies aan je tandarts als je twijfelt over de soort Fixodent kleefpasta die je het beste kan gebruiken of neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord van ons. Zorg dat je de juiste Fixodent kleefpasta gaat gebruiken en geniet van al het lekker eten en drinken dat er is, zonder je zorgen te maken over je kunstgebit.