0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Kleefpasta's

  Kleefpasta wordt gebruikt om het kunstgebit op zijn plaats te houden en extra stevigheid te bieden. Het is een kleverige substantie die wordt aangebracht op de onderkant van het kunstgebit voordat je het inbrengt in je mond. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  23 Producten

  Waarom gebruiken mensen kleefpasta?

  Kleefpasta wordt door mensen met een kunstgebit om verschillende redenen gebruikt. Ten eerste helpt het bij het verbeteren van de pasvorm van de gebitsprothese. Na verloop van tijd kunnen kaakbeenderen slinken, wat kan leiden tot een losser zittend kunstgebit. Kleefpasta vult de ruimte tussen het kunstgebit en het tandvlees op, waardoor een betere pasvorm ontstaat en de gebitsprothese steviger blijft zitten.

  Ten tweede kan kleefpasta helpen om ongemakken te verminderen die kunnen ontstaan bij het dragen van een kunstgebit, zoals irritatie van het tandvlees en pijnlijke drukpunten. Het kleefmiddel fungeert als een buffer tussen de gebitsprothese en het tandvlees, waardoor wrijving wordt verminderd en het ongemak wordt verlicht.

   

  Hoe gebruik je kleefpasta?

  Het gebruik van kleefpasta voor een kunstgebit is vrij eenvoudig. Een kleine hoeveelheid kleefpasta wordt aangebracht op de onderkant van het schone en droge kunstgebit. Vervolgens wordt het kunstgebit stevig op zijn plaats gedrukt en enkele seconden vastgehouden om de pasta te laten hechten aan het tandvlees. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking van de kleefpasta te volgen en niet te veel pasta te gebruiken, omdat dit overmatig knoeien kan veroorzaken.

  Vergeet niet dat kleefpasta slechts een tijdelijke oplossing is en geen vervanging mag zijn voor een goed passend kunstgebit. Als je gebitsprothese constant los zit, is het raadzaam om een tandarts of tandprotheticus te raadplegen om de pasvorm aan te passen.

   

  Meer weten?

  Heb je meer informatie nodig over de verschillende soorten kleefpasta's die Kiesrijk.nl in het assortiment heeft zitten? Of wil je meer weten over andere mondverzorgingsproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons mailen via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.