0
Sluiten

Categorieën

Filters

  IO Serie

  De Oral-B iO-serie is een geavanceerde reeks elektrische tandenborstels en opzetborstels van het merk Oral-B. Deze serie maakt gebruik van innovatieve technologieën om een grondige en effectieve reiniging van je gebit te bieden. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  7 Producten

  Poets overal goed met de Oral B opzetborstels uit de IO serie

  De opzetborstels van de Oral-B iO serie zijn ontworpen met het oog op optimale prestaties en comfort. Ze hebben een ronde borstelkop die zich aanpast aan de vorm van elke tand, iedere kies en elk tandvleesgebied, zodat je gemakkelijk alle moeilijk bereikbare plekken kunt reinigen. De borstelharen zijn zacht en fijn, waardoor ze zacht voor het tandvlees zijn maar tegelijkertijd effectief tandplak kunnen verwijderen.

  Wat de iO serie onderscheidt, is het gebruik van magnetische technologie in de borstelkop. Dit maakt een lineaire, trillende beweging mogelijk in tegenstelling tot de traditionele roterende beweging van andere Oral-B tandenborstels. De magnetische aandrijving zorgt voor een krachtige en gerichte reiniging van elke tand, dat resulteert in een grondige verwijdering van tandplak.

  De opzetborstels van de Oral B iO-serie hebben ook slimme functionaliteiten. Ze zijn uitgerust met microchips die communiceren met de elektrische tandenborstel zelf. Hierdoor kan de Oral B tandenborstel de opzetborstel herkennen en automatisch de optimale instellingen selecteren voor een gepersonaliseerde poetservaring. Dit kan onder andere de poetstijd, de drukdetectie en het type reinigingsmodus omvatten. Handig he?

   

  Vervang je Oral B IO Serie opzetborstel op tijd!

  Net zoals bij een handtandenborstel moet een Oral B opzetborstel ook regelmatig vervangen worden voor een optimaal resultaat van het tandenpoetsen. Over het algemeen geldt dat je een IO serie opzetborstel na drie maanden moet vervangen voor een nieuwe. Er zijn echter een aantal uitzonderingen wanneer het verstandig is om je Oral-B opzetborstel eerder te vervangen. Dat is bijvoorbeeld als de borstelhaartjes al eerder versleten zijn of als je flink verkouden bent geweest. Dus vervang geregeld je Oral B iO serie opzetborstel voor het beste poetsresultaat.