Terug

GUM Trav-ler ragers

GUM Trav-ler ragers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat de juiste GUM ragers voor jouw gebit er ook tussen zitten. Gebruik vanaf vandaag nog GUM Trav-ler ragers en ga voor een gezond en sterk gebit.

Filters

GUM Trav-ler ragers

Heb je je net voorgenomen om je mondverzorging goed op orde te houden door dagelijks gebruik te maken van tandenragers, merk je dat je niet overal even gemakkelijk bij kunt. Het is vooral lastig om bij de ruimtes van je achterste kiezen te komen. Het is juist heel belangrijk om daar goed te reinigen, want daar blijft de meeste tandplak en voedselresten zitten. Als je tandplak en achtergebleven voedselresten niet goed verwijderd, heb je kans op vervelende gebitsproblemen zoals tandsteen, gaatjes, een slechte adem en ontstoken tandvlees.

 

Gelukkig is de oplossing voor dit probleem dichtbij: de GUM Trav-ler ragers. Deze GUM ragers hebben een buigbare nek, die zeer flexibel is. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel alle interdentale ruimtes van je gebit goed en grondig kunt reinigen. Je buigt de GUM Trav-ler rager naar wens voor jouw gebit en je maakt op een snelle en gemakkelijke manier ook de interdentale ruimtes van het achterste deel van je gebit goed schoon.

 

Welke eigenschappen hebben GUM Trav-ler ragers?

  • Buigbare nek en een ergonomisch, antislip handvat.
  • Met een hygiënische beschermkap om de GUM ragers eenvoudig mee te nemen en goed schoon te houden tussen de gebruiksmomenten door.
  • Ter voorkoming van gebitsproblemen, zoals gaatjes en tandsteen.
  • Iedere dag te gebruiken.
  • Driehoekige borstelhaartjes die een antibacteriële bescherming hebben.
  • Zandlopervormige handgreep voor een prettige grip tijdens het gebruik ervan.
  • Meerdere keren te gebruiken, mits de GUM Trav-ler ragers tussendoor goed schoongemaakt worden.

 

GUM Trav-ler ragers in verschillende maten en modellen

De GUM Trav-ler ragers zijn te verkrijgen in 9 verschillende maten, zodat de juiste GUM ragers voor jouw gebit er ook tussen zitten. De GUM Trav-ler ragers zijn verkrijgbaar in een recht model en een conisch model. De rechte modellen zijn: GUM Trav-ler Lila, GUM Trav-ler Rood, GUM Trav-ler Oranje, GUM Trav-ler Paars, GUM Trav-ler Roze en GUM Trav-ler Grijs. De conische modellen die van smal naar breder lopen zijn: GUM Trav-ler Groen, GUM Trav-ler Geel en GUM Trav-ler Blauw.

 

GUM Trav-ler Ragers

 

ø Interdentale ruimte (PHD*)

ø Borsteldikte

GUM Trav-ler Lila

bbb

0.6 mm

1.6 mm 

GUM Trav-ler Rood

bbb

0.8 mm

1.8 mm 

GUM Trav-ler Oranje

bbb

0.9 mm

2.2 mm 

GUM Trav-ler Groen

bbb

1.1 mm

2.2 - 3.7 mm 

GUM Trav-ler Paars

bbb

1.2 mm

2.9 mm 

GUM Trav-ler Geel

bbb

1.3 mm

2.9 - 4.8 mm 

GUM Trav-ler Roze

bbb

1.4 mm

3.4 mm 

GUM Trav-ler Blauw

bbb

1.6 mm

3.4 - 6.4 mm 

GUM Trav-ler Grijs

bbb

2 mm

7.2 mm

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5224 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »